- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Защо атеистите винаги се държат грубо с вярващите?
Числото е изчислено според генеалогиите, които (горе-долу) свързват Йешуа с Адам и Ева. Просто се събират дадените години от него до тях и БУФ - ако той, както е описан в библията, е реален светът ТРЯБВА да е на 6000 години.Първоначално написано от cvetemoe
Човек = БогЧовешките мерки са едни, Божиите мерки са други. Не слагайте знак за равенство между човека и Бога.
...
Или имам доста добър гръмоотвод или човек = бог. И СТРАННО защо "бог" ВИНАГИ е напълно съгласен с идеите на определения индивид който говори за него и са поне малко, ако не тотално радикални, от мненията на бог на другире пичове от същата религия.
Тук имаме npp, soluschristuc, nameless, теб и тн - доста често се налага да спорите един с друг по много теми които трябва да са прости и ясни.
Отделно че е доказано че когато някой религиозен започне да говори за мнението на бог се активира същия център в мозъка който се активира когато говориш за своето мнение. Не този който се активира когато спекулираш за чуждо мнение, това на близък човек или историческа личност, а ТВОЕТО мнение.
Та сори, бог = човек
http://www.bradyns-blog.com/2011/06/inyourhead.html
ПУФ
"Бог мрази педали и аз мразя педали" "Бог не мрази педали и аз не ги мразя"
"Бог е против абортирането" "Бог не е против абортирането"
"Бог е против мастурбацията, капутите, креационизма" "Бог НЕ Е против..."
и така ad nauseam
Teории са и че Земята обикаля Слънцето, че има атоми, за сегашния гравитационен модел, че Земята е кръгла и тн.Това за еволюцията са пак теории, както знаете казва се ТЕОРИЯТА на ДАРВИН.
Има такова нещо като хипотеза. То е различно. (И не си и помисляй да изпраскаш свинската глупост "Бхъх, тапак, в накуата има тйориа и зкон!"
failТеория означава че има предполагаме характер и не е твърдение.
TOВА е хипотеза (при това грешна).Да не говорим че ДНК не може да се надгражда и усъвършенства без намесата на разум който да го направи, ДНК може да се промени само ако от по-сложно ДНК се изгуби материал и това ДНК се трансформира в по-просто, но не може от по-просто ДНК да се образува по-сложно ДНК без да се намеси висш разум.
http://www.physorg.com/news127667797.html
creation.com ВИНАГИ греши, толкова е смешно
Гледайки какви ги дрънкаш започвам да се съмнявам дали не си и прав за това.Това означава че е по-вероятно маймуните да са произлезли от човека, а не човека от маймуните, но и това е теория.
Целта на предлагането на доказалтества не е евангелизацията и пропагандирането. Аз лично не бих възразил.Има и други теории но ще стане дълга и широка, а и целта ми не е да убеждавам някой да вярва или не или да си налагам мнението.
"Oх, охххххх, ох, ох, ох. Аз съм атеист, ох ох ох. Толкова съм тъп и обърканм искам да лапам пишки, понеже съм атеист оххх. Има бог, няам бог аз съм атеист и съм малоумен, а религиозния педал е много сериозен и умен оххх. Моля ви дайте ми пишки да лапам понеже съм атеист и съм глупав, моля ви!"Спасението зависи не от отношението на другите към теб (най-малко на атеистите), а от теб самия. А и повечето атеисти по отношение на духовното са толкова объркани, та те по някога сами със себе си спорят. Също вярата не отхвърля науката.
Атеисти - тъпаци
Карл Саган - тъпак
Стивън Хоукинг - тъпак
Албер Айнщайн - ... ми написал е че християнството е лайно и е бил иррелигиозен тъй че сигурно и той е тъпак
Бе, тъпаци навсякъде. Не са умни като тебе.
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes