Цитирай Първоначално написано от Luidgie
Цитирай Първоначално написано от fear4o
Цитирай Първоначално написано от Luidgie
fear4o Аз пък нито един път, винаги съм твърдо на моето - дори и да греша. И винаги другият се отказва, защото не може да ми надвие. А за анализиране на човека и човешките взаимоотношения и мисли съм абсолютно винаги права. И когато ми кажат "Грешиш" аз им казвам да изчакат и да видят, че съм права. И накраят винаги идват и казват - о да беше права, защо не те послушах? Никой не може да ми надвие над ината.
Дали?
Колко хора са ми ги разправяли тия и всички след време са уговаряли следващите да не започват спор с мен, защото ще загубят.
Все пак спорила ли си, че Земята е плоска? Защото това беше моята теза във въпросния загубен спор.
Колкото до анализирането на хората аз също досега съм бил прав и хората също са се псували, че не са ме послушали.
За земята не съм спорила, но съм спорила с кифла за чалга. И като и разкрих мнението си и оборих всяко нейно твърдение - колко велика е чалгата. (а всички знаем как на чалгар не можеш да му набиеш в главата, че слуша боклуци) И тая взе, че спря да слуша чалга и да се допитва до мен, какво да слуша и да ме моли да и наливам акъл. И в повечето случаи защитавам някаква загубена кауза и пак печеля. Но това не зависи само то зодията, а и от това какъв човек си и до колко ставаш за диктатор.

спорите за това как спорите ... само аз ли не виждам смисъл в цялата ситуация