.

Виж резултатите на анкетата: Възбужда ме, но малка ли съм ?

Гласували
101. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • твърде малка си

52 51,49%
  • направи го ! защо не )

49 48,51%
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 60
    Щом се чустваш готова и му имаш доверие,направи го.(според мен си малка,но ако наистина го искаш не мисля,че е някакъв проблем).

Как така ще правиш секс на 14 години. Замисли се само преди 4 години си била на 10. Не си мисли, че съм кой знае колко по-голяма от теб ама на твоята възраст играх пред блока с деца и не ми е минавало и през ум за секс. Ти си дете на 14. Голяма мода стана вече като навършип 12 и да мислиш, че си на 20. Не казвам, че си тъпа, не казвам, че приятеля ти те използва или нещо от сорта.. просто според мен си прекалено малка за секс.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Пожелавам ви много тестове за бременност.

Никой не може да ти каже какво да направиш,прецени сама дали си готова,щом сте заедно нищо не губиш.

Вие май не разбрахте.. Щом питате значи не сте готови .. точка!
    Наистина ставате жалки както питате по форумите за такива глупостИ!!!
    I Love YOU baby

Guest
    Щом си минала 11 години е време да го направиш, а и скреча трябва да ти е омръзнал.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Честно казано, звучиш ми като умно момиче.
    В живота ще ти се наложи да обясняваш голяма част от постъпките си пред висшестоящ. Решението кога да правиш секс не е една от тях. Това си е лично твое мнение, твоя работа е на какво го базираш. Възможно е хората да те гледат накриво, но трябва да се научиш да не ти пука и да следваш вътрешната си интуиция, за да си в хармония със себе си и собствената си съвест, а не с чуждата. Разбираш ли ме?

С две думи - прави, каквото знаеш, задължително презервативи и ако не обясняваш на никого, никой няма да те съди

Eдин свестен отговор.
    На същото мнение съм
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Супер фен Аватара на Me4encety
    Ми ако си толкова готова що ще питаш по форуми ? Ако си мислиш,чеси готова отивай и му казвай.Само,че С ПРЕЗЕРВАТИВ и внимателно.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Според мен ако беше готова нямаше да пишеш тема из форума, а щеше да ходиш да съблазняваш гаджето си...
    Тъкмо и аз това да кажа...

I'm inlove with a criminal...

Според мен годините имат значение, но от по-голямо значение е ти дали преценяш, че си готова. Ако го обичаш и му имаш доверие, защо не...но сама си прецени, ако това е първата ти любов резултатите могат да не ти харесат. В някои случаи първата любов не е най-прекрасната.

от 4 месеца ходите...и казваш че го познаваш Момиче, айде да не се излагаме....
    Icebulllet14

Re: Възбужда ме ужасно много, но какво да правя ;x

Цитирай Първоначално написано от pisan4ety3
    ей здравейте, искам да ви помоля за съвет.. значи на 14 и половина съм и ходя с момче на 15 вече от 4 месеца и половина .... много се обичаме ,той е много добър, мил и внимателен с мен .. и наскоро отворихме темата за секс.... аз му казах че съм малка и че искам да изчакаме и разбира се той каза че ще ме изчака, но истината е ,че самата аз искам да го направя... чувствам се съзряла и ако трябва да съм честна той наистина ме възбужда и съм сигурна че не ме използва,, дайте ми съвеет : )) твърде малка ли съм да го направя с човека, на когото имам пълно доверие и когото истински обичам : ))
    Годините нямат значение ако се чувстваш готова и сигурна в него тогава няма какво да ви спира
    Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^

хахахахах мега груб
    I love my girl <3

Оф верно ли изписахте 3 странци за някаква пикла, която вмомента сигурно се отваря с краставица.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    И Всела Коледа ?
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Според мен годините не са толкова от значение щом го обичаш и се чувстваш готова го направи

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Повечето момичета в днешно време го правят и от по-малки.На мен 1-вия ми път също беше на 14,чувствах се готова и не съжелявам за това Така че,ако го искаш и си готова - действайте,но внимавайте,особенно ако той е девствен.. задължително презерватив.

Супер фен Аватара на fenasf
    Направи го !
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от meLanu
    Според мен годините не са толкова от значение щом го обичаш и се чувстваш готова го направи
    +
    Не съм много съгланасна с хората, който казват нещо от сорта на " Ако беше готова, нямаше дса питаш" Защо пък да не попита?
    Нали за това е този форум....

пт. Щом смяташ, че си готова да го направиш ТОЧНО с този човек, който те превлича- направи го.
    Задължително с презервативи. Успех
    awerw

^Оф да и сега следващите й 2-3 теми ще са: "Защо не усещам нищо?" и "Бременна ли съм?"... Щото "сме много готови" и можем да си задаваме въпросите само по форумите, вместо сами да вземем поне едно решение Така де, нали явно за това бил форума- да взима решения вместо някакви 14годишни пикли, които се подмокрили веднъж и айде вече се проеа*аха

Не, не си готова. Мисля че хора преди мене ти поясниха защо
    eat well
    stay fit
    die anyway

----------------------------
    love the life you live , live the life you love

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако знаеш на 14 години какво е истинска любов и си я открила ,да направи го

Пф, явно аз съм назад с материала. На 14 си, по дяволите. Осъзнай се.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Оф, на 14 може да е по-пораснала от днешните 16-годишни пикли. [Нямам предвид, че всички на 16 са пикли де...]

Щом се чувстваш готова; искаш го; заедно сте от достатъчно дълго време; знаеш, че ще се отнесе внимателно с теб и АКО си образована относно секса, направи го, няма какво да те спира просто.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    Молдова
    Познавате се само от 4 месеца,и си готова? Ти си на 14 и половина,той на 15? Разбирам,на тея години ви блъскат хормоните в главите...Абе,твой си е живота. Прави каквото искаш.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sensualbella
    Познавате се само от 4 месеца,и си готова? Ти си на 14 и половина,той на 15? Разбирам,на тея години ви блъскат хормоните в главите...Абе,твой си е живота. Прави каквото искаш.
    Готова за какво? Защо го изкарвате някакво извънредно важно събитие в живота на едно момиче първия секс?!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си