- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбужда ме ужасно много, но какво да правя ;x
Щом се чустваш готова и му имаш доверие,направи го.(според мен си малка,но ако наистина го искаш не мисля,че е някакъв проблем).
Как така ще правиш секс на 14 години. Замисли се само преди 4 години си била на 10. Не си мисли, че съм кой знае колко по-голяма от теб ама на твоята възраст играх пред блока с деца и не ми е минавало и през ум за секс. Ти си дете на 14. Голяма мода стана вече като навършип 12 и да мислиш, че си на 20. Не казвам, че си тъпа, не казвам, че приятеля ти те използва или нещо от сорта.. просто според мен си прекалено малка за секс.
Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
Никой не може да ти каже какво да направиш,прецени сама дали си готова,щом сте заедно нищо не губиш.
Вие май не разбрахте.. Щом питате значи не сте готови .. точка!![]()
Наистина ставате жалки както питате по форумите за такива глупостИ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Щом си минала 11 години е време да го направиш, а и скреча трябва да ти е омръзнал.
Тъкмо и аз това да кажа...Първоначално написано от marilyn
I'm inlove with a criminal...
Според мен годините имат значение, но от по-голямо значение е ти дали преценяш, че си готова. Ако го обичаш и му имаш доверие, защо не...но сама си прецени, ако това е първата ти любов резултатите могат да не ти харесат. В някои случаи първата любов не е най-прекрасната.![]()
от 4 месеца ходите...и казваш че го познаваш![]()
Момиче, айде да не се излагаме....
Icebulllet14
Годините нямат значение ако се чувстваш готова и сигурна в него тогава няма какво да ви спираПървоначално написано от pisan4ety3
![]()
Love forever love is free let's turn forever you and mee ^^
хахахахах мега грубПървоначално написано от imamkrasivouho
![]()
![]()
![]()
I love my girl <3
Оф верно ли изписахте 3 странци за някаква пикла, която вмомента сигурно се отваря с краставица.
И Всела Коледа ?Първоначално написано от imamkrasivouho
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Според мен годините не са толкова от значение щом го обичаш и се чувстваш готова го направи![]()
Направи го !![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
+Първоначално написано от meLanu
Не съм много съгланасна с хората, който казват нещо от сорта на " Ако беше готова, нямаше дса питаш" Защо пък да не попита?
Нали за това е този форум....
пт. Щом смяташ, че си готова да го направиш ТОЧНО с този човек, който те превлича- направи го.
Задължително с презервативи. Успех
![]()
awerw♥
^Оф да и сега следващите й 2-3 теми ще са: "Защо не усещам нищо?" и "Бременна ли съм?"... Щото "сме много готови" и можем да си задаваме въпросите само по форумите, вместо сами да вземем поне едно решениеТака де, нали явно за това бил форума- да взима решения вместо някакви 14годишни пикли, които се подмокрили веднъж и айде вече се проеа*аха
![]()
Не, не си готова. Мисля че хора преди мене ти поясниха защо![]()
eat well
stay fit
die anyway
----------------------------
love the life you live , live the life you love
Ако знаеш на 14 години какво е истинска любов и си я открила ,да направи го![]()
Пф, явно аз съм назад с материала. На 14 си, по дяволите. Осъзнай се.![]()
Оф, на 14 може да е по-пораснала от днешните 16-годишни пикли. [Нямам предвид, че всички на 16 са пикли де...]
Щом се чувстваш готова; искаш го; заедно сте от достатъчно дълго време; знаеш, че ще се отнесе внимателно с теб и АКО си образована относно секса, направи го, няма какво да те спира просто.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Познавате се само от 4 месеца,и си готова? Ти си на 14 и половина,той на 15? Разбирам,на тея години ви блъскат хормоните в главите...Абе,твой си е живота. Прави каквото искаш.
Готова за какво? Защо го изкарвате някакво извънредно важно събитие в живота на едно момиче първия секс?!Първоначално написано от sensualbella
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.