- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Miracle Skin Perfector (BB cream)
Аз съм с 52 на Буржоа и тъмния вариант (има два - светъл и тъмен) ми идва малко тъмен. Но не бих рискувала с по-светлия защото предполагам е за порцеланови лица. Плюс това тъмния може да се изсветли с дневен крем, а светлия да се потъмни - не.Първоначално написано от GrippingBosh
![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Нали имало само medium? Ако няма light, изобщо даже няма да мога и да го пробвам.Първоначално написано от Vannesa
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Да разбирам ли,че т'ва е като фон дьо тен ?
Женско съм ;]
light i medium, светъл и тъмен. ако някъде съм казала ,че има само медиум, просто защото в магазина ,от който си го взех, имаше само медиум.Първоначално написано от PullMeCloser
summerxtime, тониращ крем означава дневен крем с пигментни частици...
Медиум средният ли е,защото все си мисля ,че дарк е най-тъмният![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
За дарк не знам дали има въобще, а и той ще е вече наистина тъмен, афроамериканско-тъмен =]Първоначално написано от GrippingBosh
Около 11-12- лв. е.Явно има доста голям интерес към този крем.В Ивис ми казаха че само медиум има изобщо като цвят.В една дрогерия ми казаха че има още дори 2 цвята ,върви разбери...с медуима освен че ми беше матирано лицето ,не видях друга разлика.Има повече крем ,отколкото фон дъо тен и било 5 в 1 .
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
11.99Първоначално написано от GrippingBosh
произведени са 3 цвята, май-май в БГ са доставили само един... въпреки ,че май мернах някъде светлия !?
Има ли други марки BB кремове в България,защото не искам на Гарниер..![]()
Бих искала да попитам същото. Не ми се иска да използвам продукти на Гарниер, изобщо не съм доволна.Първоначално написано от strawberry88
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Здравейте, аз днес пробвах Медиум - т.е средния цвят , но сякаш жълтееше.В магазина нямаха от светлия и най-тъмния.Мострата беше само на цвят - медиум.Някой знае ли къде има такива тестери и на другите цветове във Варна. Аз бях го пробвах в Карфур-а.
Здравейте, медиумът въобще не е тъмен! Аз съм със светла кожа и го ползвам. Продавачката в Лили беше много отзивчива и ме убеди да го купя, като ми показа как да го нанасям- всъщност трябва да нанесете много малко количество и да го разнесете по цялото лице. Текстурата се адаптира към кожата. Продавачката сподели,че тя го е смесвала с обикновен дневен крем и така леко изсветлява цвета, аз лично не съм го пробвала още.
В България има само медиум цвят, други не са налични, поне това разбрах.
това че изравнява тена е вярно (поне за мен ) ако имам пъпка веднага я заличава! само че хидратира в продължение на максимум 1 час след нанасяне и после някак си изсъхва и става гадно и отежнява кожата
но ако искате равномерен и нямате проблем със сухата кожа това е крема
Първоначално написано от Shizaya
има, на UNE 40лв в моловете и има богат избор от нюанси (даже и за негърки)
Кремът е невероятен.Трябва да се пробва. Няма да сгрешите,ако си го купите. Прикрива,не седи като Ф-Н,а като леко кремче върху кожата,налъхва свеж аромат на лимон. МММММммм залужава си!![]()
![]()
Не ми харесва на мен. Ходих да го погледна в едно магазинче. Имаха само един особен цвят, който всъщност за моята кожа беше окей. Това, което не ми хареса е, че изобщо не е покривен - слагаш и изчезва (аз не ползвам фдт). Принципно ми трябва за като излизам, но заради това, че не е покривен няма да си го взема. Иначе мирише добре и стои много приятна кожата след това. Йоър чойс!
,,
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…