- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Garnier Miracle Skin Perfector (BB cream)
Нали имало само medium? Ако няма light, изобщо даже няма да мога и да го пробвам.Първоначално написано от Vannesa
![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Да разбирам ли,че т'ва е като фон дьо тен ?
Женско съм ;]
light i medium, светъл и тъмен. ако някъде съм казала ,че има само медиум, просто защото в магазина ,от който си го взех, имаше само медиум.Първоначално написано от PullMeCloser
summerxtime, тониращ крем означава дневен крем с пигментни частици...
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
Медиум средният ли е,защото все си мисля ,че дарк е най-тъмният![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
За дарк не знам дали има въобще, а и той ще е вече наистина тъмен, афроамериканско-тъмен =]Първоначално написано от GrippingBosh
Около 11-12- лв. е.Явно има доста голям интерес към този крем.В Ивис ми казаха че само медиум има изобщо като цвят.В една дрогерия ми казаха че има още дори 2 цвята ,върви разбери...с медуима освен че ми беше матирано лицето ,не видях друга разлика.Има повече крем ,отколкото фон дъо тен и било 5 в 1 .
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
11.99Първоначално написано от GrippingBosh
произведени са 3 цвята, май-май в БГ са доставили само един... въпреки ,че май мернах някъде светлия !?
Има ли други марки BB кремове в България,защото не искам на Гарниер..![]()
Бих искала да попитам същото. Не ми се иска да използвам продукти на Гарниер, изобщо не съм доволна.Първоначално написано от strawberry88
![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Здравейте, аз днес пробвах Медиум - т.е средния цвят , но сякаш жълтееше.В магазина нямаха от светлия и най-тъмния.Мострата беше само на цвят - медиум.Някой знае ли къде има такива тестери и на другите цветове във Варна. Аз бях го пробвах в Карфур-а.
Здравейте, медиумът въобще не е тъмен! Аз съм със светла кожа и го ползвам. Продавачката в Лили беше много отзивчива и ме убеди да го купя, като ми показа как да го нанасям- всъщност трябва да нанесете много малко количество и да го разнесете по цялото лице. Текстурата се адаптира към кожата. Продавачката сподели,че тя го е смесвала с обикновен дневен крем и така леко изсветлява цвета, аз лично не съм го пробвала още.
В България има само медиум цвят, други не са налични, поне това разбрах.
това че изравнява тена е вярно (поне за мен ) ако имам пъпка веднага я заличава! само че хидратира в продължение на максимум 1 час след нанасяне и после някак си изсъхва и става гадно и отежнява кожата
но ако искате равномерен и нямате проблем със сухата кожа това е крема
Първоначално написано от Shizaya
има, на UNE 40лв в моловете и има богат избор от нюанси (даже и за негърки)
Кремът е невероятен.Трябва да се пробва. Няма да сгрешите,ако си го купите. Прикрива,не седи като Ф-Н,а като леко кремче върху кожата,налъхва свеж аромат на лимон. МММММммм залужава си!![]()
![]()
Не ми харесва на мен. Ходих да го погледна в едно магазинче. Имаха само един особен цвят, който всъщност за моята кожа беше окей. Това, което не ми хареса е, че изобщо не е покривен - слагаш и изчезва (аз не ползвам фдт). Принципно ми трябва за като излизам, но заради това, че не е покривен няма да си го взема. Иначе мирише добре и стои много приятна кожата след това. Йоър чойс!
ъъъъ по добре не вярвай на такива снимки
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…
,,
Always laugh when you can. It is cheaper than medicine…