.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

НЕ МОГА ЛИ ДА ГО ПРЕМАХНА НЯКАК ?

Пиша вече 3-та тема за този проблем, защото все още не съм открил отговор и решение на проблема ми. Ръцете и краката ми се потят почти постоянно, ходих на доктор каза ми че е от нервната система, обаче не съм нервен, та питам се няма ли някаква операция или нещо което да спре това противно потене веднъж завинаги понякога дори ръцете и краката ми освен че са вир вода са и супер студени, навън е жега не може да се търпи, а не мен ръцете и краката ми са супер студени дори някой път и цялото ми тяло е така треперя чак незнам от какво е но е много гадно, влияе много на самочуствието ми ( не че го имам ) срам, не толкова срам а страх ме е да заговоря момиче защото знам че веднага когато започна и ръцете ми се намокрят до толкова че чак капе вода от тях... а какво ще стане ако докосна някое момиче дори не съм си и помислял. ако някой знае как да помогне да се справя с този проблем нека пише. благодаря за отделеното време

Град
    in my house
    Напиши в Гугъл "Нервна система". Чети.

П.Т.
    Цитирай Първоначално написано от kinder
    ...ходих на доктор каза ми че е от нервната система, обаче не съм нервен...
    Ти сериозно ли?
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeAndCoffee

П.Т.
    Ти сериозно ли?
    Така де, човешката нервна система е заболяване, съпътстващо невротизма.

Искаш да ти направят операция, за да спреш да се потиш?

WTF ?

Цитирай Първоначално написано от Axeria
    Искаш да ти направят операция, за да спреш да се потиш?

WTF ?
    естествено че искам ако знаеш колко е досадно постоянно да са ти студени и потни ръцете, и това всеки ден постоянно... аз не за операция, а за самоубийство ама да не говорим глупости, защото никога няма да го изпиташ

Град
    in my house
    Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT
    Цитирай Първоначално написано от CupcakeAndCoffee

П.Т.
    Ти сериозно ли?
    Така де, човешката нервна система е заболяване, съпътстващо невротизма.
    Точно така!
    I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that."
    — Eminem

http://lekuva.net/17612/kakvi-bilki-...-izpotyav.html от тия си купих градински чай и жълт кантарион мислите ли че ще помогне? и как да ги приемам мисля първо да започна с жълтия кантарион дали ще е добре ако пия примерно 1 пакетче сутрин и едно вечер всеки ден така?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Жълтият кантарион е коварен, защото се отлага в кожата и я прави фоточувствителна! Изложиш ли се на слънце, още повече плеснеш ли се на море, на 10-тата минута ще си червен като омар!
    Заложи на ментата, глога, маточината. Вземи си разните тинктури с първите две, накарай баба ти да засади маточина в градината, бери си я и си я суши. А до тогава търси по дрогерии и билкови магазинчета листната маса. Не си губи времето с пакетчета.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Много ми е интересно каква ще бъде операцията, на която искаш да се подложиш.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Ако намериш начин, моля сподели с нас!

аз незнам дали изобщо има такава операция, но в един форум бях чел че някъде се правили такива операций на потните жлези или нещо такова не съм много сигурен затова питам вас ако знаете нещо споделете.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Да приемем за момент че не си идиот и фиаското с нервна система -> не съм нервен е смехотворно опитче за тролване.
    Крайниците ти са студени защото имаш проблем с кръвоснабдяването към тях.Или защото постоянно си потен се получава хипер охлаждане.
    Аз бих заложил на лошо оросяване + неврологичен проблем от който произтича 'свръх потенето' ти.

But seriously,докосваш момиче и почваш да течеш като фонтан - алергичен си към момите,приятелю,съжалявам (всъщност не).

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мдаа, взимаш си тези 2 неща: Колоастра и Микрохидрин. Микрохидрина разрежда кръвта и й позволява да се движи по-свободно, от там идва и моментът със студа в ръцете, а навсякъде другаде да си топъл.

За да не правя повече реклама, пиши ми лично, ще ти кажа с кой можеш да се свържеш, за да ти помогне. Гарантирам

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xILoveMyselfx
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Ако намериш начин, моля сподели с нас!
    Съществува такава операция, с инжектиране на ботокс в потните жлези. Прилага се най-често в областта на подмишниците и ръцете, но пък не е препоръчително.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    има си спрей против изпотяване

и не е задължително под нервна система да се разбира изнервяне...

двата термина почти нямат нищо общо освен че се пораждат от мозъка който е част от нервната система

благодарение на нея чуваш виждаш усещаш вкус мирис и тн
    ОДИН!!!

Операцията, на която искаш да се подложиш е изключително опасна ! Разбирам те , защото наистина проблема ти е ужасен, но нямам представа защо е така .. То всъщност зависи от колко време си така ?

Цитирай Първоначално написано от joanittka
    Операцията, на която искаш да се подложиш е изключително опасна ! Разбирам те , защото наистина проблема ти е ужасен, но нямам представа защо е така .. То всъщност зависи от колко време си така ?
    Ами от скоро време започнаха да се изпотяват сега съм на 18 години, значи преди 3-4 години този проблем изобщо го нямах, може би защото съм подложен на стрес от скоро време..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си