- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фдт на Манхатън?
Кой сте ползвали и доволни ли сте? Кажете хубав покривен от серията.Доволни ли сте от други продукти на марката?
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Manhattan Matte Powder в черна опаковка,но е матиращ.От тия антибактериалните не съм доволна...
Шофирай разумно - стигни жив!
Първоначално написано от Biskfitka
Супер, ако е матиращ!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Мда,но ако кожата ти се ''изсушава'' ефекта става гаден ;дПървоначално написано от ledenakrasota
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
а този powder matt make up добър ли е ,че мисля да си го взема
Моята е смесена. Така, че с една добра основа мисля, че няма ди има проблеми.![]()
Той е матиращ, покривен е. Води се за мазна кожа.
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
ДамПървоначално написано от ledenakrasota
![]()