Първоначално написано от
Kia_Sportage
zdr umni hora predvaritelno se izvinqvam za latinicata no v momenta nqmam fometika....!!!Poprincp nevqrvam v ni6to no .. se pridarjam kam zakonite na satanizma .... no v momenta se 4udq kvo da pravq imam problem iskam da izbegna problemite no 1 4ovek postoqnno si gi tarsi ... po4na da zapla6va i rodninite mi koeto me izkara izvan relsi ... no neiskam problemi nemi se zanimava s gluposti ... neiskam da se biq,tova ne e re6enieto na problema....ta opitah se da izbegna nenujniq sblasak ... po4eti go pomolih da spre s glupostite no bez efekt ... tuk idva i moqta vqra i na4in na jivot ... pridarjam se kam principa ako nqkoi se zaqjda drazni i tn pomoli go da spre i da prestane ... ako toi neprestane go smaji ... imam nujnite vraski i resursi ... no prosto znam 4e ne si zaslujava prosto neiskam da bada kato predi 1 izpekral otka4enqk ... molq daite savet kvo da praq .. toq zapla6va 4e 6te narani rodninite mi i po - to4no roditelite mi ... nz pobarkvam se ... da go pribiq li predi da stane po - lo6o ... nito go znam kav e nito go poznavam ... porazpitah za nego i mi kazaha 4e e nikoi....daite savet predi ne6tata da sa stanali izvan kontrol ... :S .... a zapo4na li vedna6 vrajda....otka4am v bokvalniq smisal .... pak se izvinqvam za latinicata