.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен

Ако спра противозачатъчните си за един месец

Здравейте, уча в чужбина и не знам къде да отида на гинеколог тук, съвсем отскоро съм,а ми трябва спешен отговор. Ако направя едномесечна пауза на противозачатъчните си(нискохормонални са, Белара), след това цикъла след 28 или след 21 дена ще ми дойде ? (защото пия хапчетата 21 дена и не знам дали организма не се ''нагажда'' по този начин или си спазва ''редовния механизъм''-т.е.28 дена). Също така, последния ми цикъл ми дойде 5 дена преди очакваната дата, това означава ли че ако не вземам хапчетата, ще ми дойде 28 дена след тази дата или трябва да се смята от датата, която е ТРЯБВАЛО да ми дойде ? (Имам чуеството,че противозачатъчните не са подходящи за мен, затова ги спирам за един месец, понеже ми предизвикват по-ранно кървене) Благодаря ви.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Би трябвало да ти дойде на датата, на която ти настъпва менструлоподобното течение. Оттам нататък е Божа работа.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Какво значи това ? Когато ми е дошло предния месец ли ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Менструалоподобното течение след спиране на ОК ще е на датата, на която настъпва обичайно. Оттам нататък не мога да прогнозирам.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си