- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправената ми коса
Имам един проблем... Косата ми по принцип не е много къдрава но я изправям. Изправя се супер итн., само че след час два вече не е толкова права, а на следващия ден е направо ужас! Моля кажете ми дали това е нормално, или поне как да направя така че да стои права по-дълго време... иначе пресата ми е Braun ES1
Изправям я от мн време - 2 год почти и винаги така става... вече се отчаях!((
ами сега като времето е влажно естествено, че ще ти се начупва!![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Опитай преди да я изправиш да сложиш кристали в краищата.
тва няма да помогне.. просто ще й заглади косата за час-2 ама пак ще си се накъдри, пръскай се с лак..Първоначално написано от victoriassecret1
Идеално правата коса вече не е на мода. Вече всеки залага на начупената коса и леко къдравата![]()
Някой да те е питал кое е модерно и кое не е ???Първоначално написано от crazygirl13
И моята коса е така... Просто се примирих![]()
Ще трябва да се примириш. Във влажно време косата не може да е перфектно права.
Изправяй я веднага след като я изсушиш и отделяй повече време на всеки кичур коса (задържай пресата повече време) така, ще стои повече време права и като излизаш навън слагай качулка да я предпазиш от влагата да не се начупи.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Каза , че се изправяш от 2 години - не може ли просто косата ти да се е изтощила и вече да не се "отдава" лесно на изправянето ? А и да , заради влажното време супер гадно се накъдря. Съмнявам се нещо да помогне. С кристали и лак ще постигнеш малък резултат - т.е. за час - 2 и после пак ще се яви същия проблем. Аз все още не съм успяла да намеря начин , че да не се накъдря.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз се изправям от 3 години и косата ми така е МНОГО по-лесна за обработка.Първоначално написано от SmilezZz
Купи си друга преса. Ремингтън или Белисима, 200 градуса най-малко.
Издържа ми до следващото къпане, но аз я изправям всеки ден, защото като спя в краищата се криви.
То това си зависи от самата коса. При едни за толкова време се изтощава , започва да пада и да не прилича на нищо. При други си е здрава , мека , блестяща , лесна за обработка.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно пък здравата и гъста коса, по трудно се обработва с пресата. Понеже е по жива и буйна.. А изтощената е в пъти по-лесна за обработване.
Пресата ми е силна- загрява до 200 градуса, или поне така пише... Косата ми не е мн изтощена, но ако я изправям всеки ден мн бързо се омазнява в корените...![]()
и моята е такава , изправям я от близо 2 години и нямам особени проблеми . Само когато косата ми е за постригване си личи просто , че не може да се изправи хубаво и лекичко постригвам връхчетата или отивам на фризьорПървоначално написано от n3zabrawiimaa
![]()
![]()
I want to be strong but sometimes I`m not sure...
това е съвсем нормално
!!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161
https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)
Според мен по този начин си гориш косата...бъди с естествената си коса...![]()
Много фактори влиаят:
* дългото време, в което я изправяш - може да има нужда от подхранване
* вида на пресата, градусите
* времето
* ползваш ли някакви продукти преди изправяне за по - права коса??
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не съм чела горните редове, но не ми се сърдете ако повторя някого. Моята коса е страшно мека и попринцип не подлежи на обработка. Сменях всякакви скъпи преси, за да разбера, че преса от 20 лв ще ми изправя косата без забележка. Много съм доволна!
Мога да кажа, че и самото изправяне трябва да бъде с много търпение. Кичур, по кичур бавно се изправя косата. Но това, разбира се, се отнася за хора като мен с много мека коса.
Пс: Пресата се казва Superior
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Нямаше ли нещо като перманентно изправяне? Братовчедка ми има много къдрава коса и ходи на фризьор да й я изправят на всеки няколко месеца и косата и става абсолютно права.