- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Магнит за език
Здравейте ! аз съм от софия ако може да попитам дали някой знае от къде може да си закупя МАГНИТ за езика ? ако някой знае моля да пише !![]()
Дупчи се или те е страх?
Тия магнити са за децата.
Не ти трябва. Те магнитите от ушите падат, пък ако е на езика може да го глътнеш...
Ако говориш за тези вакуумните, продават се в " На тъмно " и в Trendy, за нищо не стават.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
Първоначално написано от sapphire5
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
БФФ-то се мъчи 1 месец, стресна тези заради които го искаше и се отказа..Първоначално написано от sapphire5
Ужасни са.
Що за глупости, като искаш обеца по-добре се пробий, а не да си слагаш някакви простотии по езика.
Първоначално написано от sapphire5
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
Няма смисъл да се занимаваш с такива истории .. накрая може да стане някоя беля ако го глътнеш.. по добре да изчакаш и ако искаш да си пробиеш езика направо ...:P
еми да, ама ако не й дават.. ? инаааче наистина са боклуци, има и магнитни ама най-вероятно ще я глътнеш защото постоянно пада ии можеш да си увредиш нещо.. все пак магнит гълташ. вакуумните също са големи боклуци.. на сичкото отгоре нито можеш да ядеш, нито да пиеш с тях ..Първоначално написано от leadyflame
ми имаше една тема където обясняваха,че като глътнеш магнит щяло да ти стане нещо. не помня с подробности, а и темата не мога да намеря.
Първо може да ги глътнеш,Второ "Магнити за език?" и трето не са модерни.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..