.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

На някой друг бъгва ли му се фейса??

От 2-3 дена фейса яко ми бъгва, мислех че е от браузара, но не... много ми бъгва, например имам извествие виждам го и след като рефрешна пак ми се показва все едно е ново, или на някоя публикация не мога да отворя сички коментари.. само си зарежда. или пък снимките отваря ми ги, но само тях, без коментарите и харесванията.... някой с подобен проблем?

Guest
    Може никой да не ти харесва снимките, а като те чета съм сигурен, че се отнася и за коментарите, които пишеш.

Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Може никой да не ти харесва снимките, а като те чета съм сигурен, че се отнася и за коментарите, които пишеш.
    Ти си много прост е газе ;д аз ти казвам и на някой да гледам снимките и мойте и на някоя страница от по 2-3 милиона харесвания снимките да гледам... тапанар... ама не е лесно да се прайш на вървежен ;д

Абсолютно същият проблем. Да не говорим като си пиша с някой в лично съобщение отгоре не се маха изписаното, а седи като ново непрочетено.

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от drago0
    Цитирай Първоначално написано от torVNP
    Ти си много прост е газе ;д аз ти казвам и на някой да гледам снимките и мойте и на някоя страница от по 2-3 милиона харесвания снимките да гледам... тапанар... ама не е лесно да се прайш на вървежен ;д
    Айде по-леко с нервите, 'баси. И ти не показваш завидно количество сиво вещество.

По темата: И при мен го имаше този проблем, но бързо се оправи. (за няколко часа)
    И спря да се върти за миг земята..

Аз съм с този проблем от 3 месеца да не и повече.

Re: На някой друг бъгва ли му се фейса??

Цитирай Първоначално написано от drago0
    От 2-3 дена фейса яко ми бъгва, мислех че е от браузара, но не... много ми бъгва, например имам извествие виждам го и след като рефрешна пак ми се показва все едно е ново, или на някоя публикация не мога да отворя сички коментари.. само си зарежда. или пък снимките отваря ми ги, но само тях, без коментарите и харесванията.... някой с подобен проблем?
    Извинявай, "гений", това какво общо има с "Училище и приятели"?
    Тук трябва да кажа нещо умно.

На някои хора приятелите им се свеждат до виртуалните във фейсбук...
    Колко жалко...
    az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Даа.. и при мен е така. Но най се ядосвам, когато някои ми пише, а ми показва, че имам съобщение след 2 дена .
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си