- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бални рокли- ПЛОВДИВ или СТАРА ЗАГОРА
Муцки, препоръчайте ми модна къща, ателие, магазин за бални рокли в някой от тези два града.Ако имат сайтове, още по- добре.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ако малко се поразровиш ще намериш тема за абитуриентите.
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Асеновград е до Пловдив, можеш да отскочиш до там, има доста магазини за бални и булченски рокли. Когато аз тръгвах да си търся рокля моделите в тукашните магазини (Стара Загора) не ми харесаха, а и след това като отидох в Асеновград ги видях същите тези модели там... Може да не си купуваш готова рокля, аз моята си я поръчах в едно ателие в Асеновград - в магазина имаше рокля, на която променихме малко модела и платовете.
Иначе ето сайт на единия магазин в Стара Загора за такива рокли - http://www.svatbencomplexgalina.com/ . Има още няколко магазина на същата улица, на която се намира този магазин, и в Универсалния има, но не им знам имената.
В Пловдив мога единствено да ти препоръчам салона "Ванеса",до Младоженския дом.Иначе най-добрия избор е Асеновград,има най-много разновидности и е по-голям шанса там да си харесаш нещо.
girl91, за жалост няма да имам възможност да отскоча и до Асеновград, поне засега, иначе знам, че там имат голям избор. Мерси за сайта.
titinka, и на теб мерси за предложенията, ще се поразровя из сайта.
А какво мислите за колекциите на бутик АВИН? Чувала съм само хубави неща за дрехите им, но не знам дали правят абитуриентски рокли.![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от titinkaa
titinka, заслужава ли си да идвам до Пловдив, за да гледам рокли или по-добре направо в Асеновград?
В Пловдив няма такива магазини,само 2-3 са,и от тях само в магазин "Ванеса" си заслужава.Имат хубави рокли,но според мен най-добре иди до Асеновград.И аз тая година съм абитуриентка и мисля направо до Асеновград да ида.Първоначално написано от glezenafukla
за пловдив ти предлагам Princess fashion studio моята рокля беше от там и съм мн доволна. а за колекциите на Авин наистина са прекрасни,но наблюденията ми напоследък са ,че платовете им са некачествени и се късат и раздърпват бързо,преди бяха мн по добре![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Мисля, че правят рокли (за бал) само по поръчка. Иначе някоя от роклите от колекциите им може също да стане за бал.Първоначално написано от sladur4etyYy
Мерсии.. попринцип и на мен са ми казвали, че няма магазини и са няколко, в които няма кой знае колко впечатляващи модели..Първоначално написано от titinkaa
Има време, тепърва ще излизат и новите колекции..
POLLINA, ако не се бъркам твоята беше една бяла, нали? Видях снимки тук и много ми хареса, даже една от много малкото, които ми харесаха..Първоначално написано от POLLINA
А, това студио има ли интернет страница?
Поли,къде точно е този магазин,и колко пари ти е роклята?Първоначално написано от glezenafukla
В Асеновград има избор,но нещата се препокриват...няма да откриеш нещо уникално...По-добре да ти я ушият по поръчка![]()
тази? http://www.princess-fashion.eu/Първоначално написано от POLLINA
между другото и на мен твоята рокля ми беше направила впечатление миналата година, но нещо не откривам нищо подобно в този сайт. можеш ли да си я изнамериш?![]()
а някой знае ли в АВИН откъде им докарват платовете? всъщност на мен точно те са ми най- голямата дилема- откъде да се сдобия с качествени... все ми изглеждат евтинийка, дори да не са на ниска цена.![]()
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
няма я в сайта,беше представена само на ревюто им Вдъхновение от Мерилин и то в черноима доста рокли ,които ги няма в сайта
![]()
^А,какви цени са им роклите?Твоята колко беше?
в капана ул. Г.Бенковски 21
цените са различни мои приятелки си взеха за 400-500
моята беше 900,но дантелата и плата оскъпиха всичко.Не съдете по тази цена има и много по нормални( лично аз не исках да дам толкова пари за рокля,но беше единствената,която харесах и майка ми каза,че ще я вземем)