.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен

Бални рокли- ПЛОВДИВ или СТАРА ЗАГОРА

Муцки, препоръчайте ми модна къща, ателие, магазин за бални рокли в някой от тези два града. Ако имат сайтове, още по- добре.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на didenceeto
    Ако малко се поразровиш ще намериш тема за абитуриентите.
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на girl91
    Асеновград е до Пловдив, можеш да отскочиш до там, има доста магазини за бални и булченски рокли. Когато аз тръгвах да си търся рокля моделите в тукашните магазини (Стара Загора) не ми харесаха, а и след това като отидох в Асеновград ги видях същите тези модели там... Може да не си купуваш готова рокля, аз моята си я поръчах в едно ателие в Асеновград - в магазина имаше рокля, на която променихме малко модела и платовете.
    Иначе ето сайт на единия магазин в Стара Загора за такива рокли - http://www.svatbencomplexgalina.com/ . Има още няколко магазина на същата улица, на която се намира този магазин, и в Универсалния има, но не им знам имената.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    В Пловдив мога единствено да ти препоръчам салона "Ванеса",до Младоженския дом.Иначе най-добрия избор е Асеновград,има най-много разновидности и е по-голям шанса там да си харесаш нещо.

Мега фен
    girl91, за жалост няма да имам възможност да отскоча и до Асеновград, поне засега, иначе знам, че там имат голям избор. Мерси за сайта.

titinka, и на теб мерси за предложенията, ще се поразровя из сайта.

А какво мислите за колекциите на бутик АВИН? Чувала съм само хубави неща за дрехите им, но не знам дали правят абитуриентски рокли.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на glezenafukla
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    В Пловдив мога единствено да ти препоръчам салона "Ванеса",до Младоженския дом.Иначе най-добрия избор е Асеновград,има най-много разновидности и е по-голям шанса там да си харесаш нещо.

titinka
    , заслужава ли си да идвам до Пловдив, за да гледам рокли или по-добре направо в Асеновград?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от glezenafukla

titinka
    , заслужава ли си да идвам до Пловдив, за да гледам рокли или по-добре направо в Асеновград?
    В Пловдив няма такива магазини,само 2-3 са,и от тях само в магазин "Ванеса" си заслужава.Имат хубави рокли,но според мен най-добре иди до Асеновград.И аз тая година съм абитуриентка и мисля направо до Асеновград да ида.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    за пловдив ти предлагам Princess fashion studio моята рокля беше от там и съм мн доволна. а за колекциите на Авин наистина са прекрасни,но наблюденията ми напоследък са ,че платовете им са некачествени и се късат и раздърпват бързо,преди бяха мн по добре

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на girl91
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

А какво мислите за колекциите на бутик АВИН? Чувала съм само хубави неща за дрехите им, но не знам дали правят абитуриентски рокли.
    Мисля, че правят рокли (за бал) само по поръчка. Иначе някоя от роклите от колекциите им може също да стане за бал.

titinka
    В Пловдив няма такива магазини,само 2-3 са,и от тях само в магазин "Ванеса" си заслужава.Имат хубави рокли,но според мен най-добре иди до Асеновград.И аз тая година съм абитуриентка и мисля направо до Асеновград да ида.
    Мерсии.. попринцип и на мен са ми казвали, че няма магазини и са няколко, в които няма кой знае колко впечатляващи модели.. Има време, тепърва ще излизат и новите колекции..

Цитирай Първоначално написано от POLLINA
    за пловдив ти предлагам Princess fashion studio моята рокля беше от там и съм мн доволна. а за колекциите на Авин наистина са прекрасни,но наблюденията ми напоследък са ,че платовете им са некачествени и се късат и раздърпват бързо,преди бяха мн по добре
    POLLINA, ако не се бъркам твоята беше една бяла, нали? Видях снимки тук и много ми хареса, даже една от много малкото, които ми харесаха..
    А, това студио има ли интернет страница?

Град
    Пловдив
    POLLINA, ако не се бъркам твоята беше една бяла, нали? Видях снимки тук и много ми хареса, даже една от много малкото, които ми харесаха..
    А, това студио има ли интернет страница?
    Поли,къде точно е този магазин,и колко пари ти е роклята?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    В Асеновград има избор,но нещата се препокриват...няма да откриеш нещо уникално...По-добре да ти я ушият по поръчка

Мега фен
    тази? http://www.princess-fashion.eu/

между другото и на мен твоята рокля ми беше направила впечатление миналата година, но нещо не откривам нищо подобно в този сайт. можеш ли да си я изнамериш?

а някой знае ли в АВИН откъде им докарват платовете? всъщност на мен точно те са ми най- голямата дилема- откъде да се сдобия с качествени... все ми изглеждат евтинийка, дори да не са на ниска цена.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Manhattan *
    няма я в сайта,беше представена само на ревюто им Вдъхновение от Мерилин и то в черно има доста рокли ,които ги няма в сайта

Град
    Пловдив
    ^А,какви цени са им роклите?Твоята колко беше?

Град
    Manhattan *
    в капана ул. Г.Бенковски 21
    цените са различни мои приятелки си взеха за 400-500
    моята беше 900,но дантелата и плата оскъпиха всичко.Не съдете по тази цена има и много по нормални ( лично аз не исках да дам толкова пари за рокля,но беше единствената,която харесах и майка ми каза,че ще я вземем)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си