.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 140
    I ♥ machoka Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    ... [/b][/color]
    E тва пък за бабите джуджета цялото си беше една голяма гавра.
    И аз така си мисля.Незнам дали ми се струва,обаче през цялото време тая така се превземаше,че просто нямаше как повече.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Абсолютно перфектна е спрямо външния си вид според мен. Наистина не мога да се хвана за нещо, което да не и е както трябва...а тези, които й намират кусури, винаги са ми звучали дребнаво...просто е като изписана. За лицето й говоря, иначе и мен циците не ме кефят, а на акъл...тъпо парче е.

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby
    Хубава е, с хубаво тяло.. Обаче да е толкова глупава.. И защо, по дяволите, трябваше ДА ПЕЕ? Е, "пее" е силно казано. "Виене" е по-подходящо. Даже не са могли да й оправят гласа както трябва, смятайте на оригиналния запис какъв койот е. ;д И както каза едно момиче в предните коментари - Мисли се за Мис Вселена.

Много от по-малките момичета я харесват. Такъв модел за подражание ли трябва да имат? Силиконка, сякаш са опитвали да я изпържат в солариум, доста глуповата, повърхностна, разделяща семейства. И не ми говорете, че имала стил, защото съм я виждала със спортен екип + високи токчета. Май, когато го няма стилиста й, не е толкова добре облечена, а ? Айде кажете ми, че завиждам, както и половината момичета, писали в темата. МНОГО СМЕ ЗАВИСТЛИВИ, ЕЙ !!!

ДА, ДА, ДА, ДАА !!!! Мерси, Не можах да ги намеря ;д
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на lubovvv
    Не е първа красота- ниска е, има силикон навсякъде, неествествена е. И на всичко отгоре е страшно себична. Все едно тя е най най...
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на Biskfitka
    NEWS На последната снимка,тоя русия травестит тя ли е
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на SorrowEyes
    Добре, че се е усетила и се е боядисала в кафяво, че иначе... но комент

Град
    Plovdiv
    Красива е!
    Don't worry be Happy

Имаше една анкета във фейсбук,дали харесвате Николета Лозанова и повечето хора отговориха положително.
    Симпатична е,направи ми впечетление,че не се страхува от змии,паяци и тен подобни гадинки,а и също когато пазарува не забравя да казва благодаря,моля,извинете,из аква си търпеливо за нещо,не забравя да се усмихва,впечетли ме търпението и,когато шофира,защото дава път на пешеходците това го казвам,защото я гледах в едно предаване на нова ТВ-''Черешката на тортата''.
    Личният и живот не ме интересува,имала материална възможност и можела да си позволи да си купува играчки,това ли ви дразнк,бе хора?
    Това е в Бълагрия някои да стане ли по-известен почват да го плюят,не е както в чужбина или по-точно в Америка там звездите са наистина звезди,и хората им се радват,и ги уважават,е има и такива,които завиждат.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Евтино, че и изкуствено...
    От темата с красиви български момичета мога да извадя много по-красиви от нея и то без всевъзможните хирургически интервенции,професионален грим или ретуш !
    На същото мнение съм. : )
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Повече от фен
    Харесва ми как се гримира- на нея и отива. Иначе визуално не ми харесва особено. Не бих я нарекла красавица, но иначе тя е типична плеймейтка.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SunsetGirl
    Личният и живот не ме интересува,имала материална възможност и можела да си позволи да си купува играчки,това ли ви дразнк,бе хора?
    Това е в Бълагрия някои да стане ли по-известен почват да го плюят,не е както в чужбина или по-точно в Америка там звездите са наистина звезди,и хората им се радват,и ги уважават,е има и такива,които завиждат.
    Николета от кога е звезда ?! Какво е направила за да бъде звезда ? Звезди в България не съществуват, е, освен ако не са падащи.
    Не съм й гледала банковата сметка, не ме интересува на каква стойност са й дрехите и обувките, за мен тя изглежда евтино. Ако я смятах наистина за красива, дори с чувал щеше да ми е симпатична, а тя не е. Не виждам за какво мога да и завиждам ?!

Намирам я за хубава и социалният и статус слабо ме вълнува.

Към тези,които я харесват-качете поне една снимка,на която изглежда стилно и класно(или просто добре по вашите критерии).
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

дано са достатъчно снимките на които според мен - просто изглежда добре.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_

На тези снимки винаги съм я харесвала. Сутиена е за повдигане и не е най-подходящия за нея, но фотосесията като цяло е най-сполучливата й. За съжаление обаче в ежедневието си залага на анцузи и доста крещящите цветове .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Цитирай Първоначално написано от SunsetGirl
    Николета от кога е звезда ?! Какво е направила за да бъде звезда ? Звезди в България не съществуват, е, освен ако не са падащи.
    Не съм й гледала банковата сметка, не ме интересува на каква стойност са й дрехите и обувките, за мен тя изглежда евтино. Ако я смятах наистина за красива, дори с чувал щеше да ми е симпатична, а тя не е. Не виждам за какво мога да и завиждам ?!
    Еми,не знам за теб може да е грозна,но за мен невероятна чаровница ,гледам и тялото,гледам и лецето,гледам и косата и не мога да и намеря косур,млада,готина нещо повече дори без грим изглежда готина.
    Без грим има едно такова детско и невнно излъчване,погледни и лицето без грим няма нито една пъпчица,погледни светло кафеникавия и тен колко свежа я прави,а като се усмихне всичко покрай нея грейва,и на човек му става приятно.
    То,като че ли всеки човек,който се усмихва изглежда по-лъчезарен поне за мен.
    Много е повърхностно да се обсъжда външния вид на човек,но тя и с това се занимава модел е все пак освен това като човек е лесноранима,не знам не мога да кажа на бялото,че е черно.
    Колкото до облеклото,и до това как се облича всеки си има вкус,и стил,и въпреки различията пак може да се облича хубаво.
    Гарантирам,че на живо е по-хубава,отколкото на снимка,при всеки човек е така

Каквото и да си говорите тя е пълна курва. Евтина стока е, дават за нея много пари само пълните идиоти. ОК, красива е, хубаво. Нищо друго не е тя.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Само погледни тук кви са й гърдите.

Симпатична е,направи ми впечетление,че не се страхува от змии,паяци и тен подобни гадинки,а и също когато пазарува не забравя да казва благодаря,моля,извинете,из аква си търпеливо за нещо,не забравя да се усмихва,впечетли ме търпението и,когато шофира,защото дава път на пешеходците това го казвам,защото я гледах в едно предаване на нова ТВ-''Черешката на тортата''.
    Много ясно, нали я снимат?! За сметка на това, в реалния живот се опитва да вземе чуждо място за паркиране, подмазвайки се на разни момчета.

vampire_girl_,харесвам я на същите снимки,на които и Rebirthing-4 и 5. SunsetGirl,тя не е модел(поне в смисъла,в който аз разбирам думата модел).На какви корици на списания е била освен нa еротични?Модел е Жизел Бюндхен.
    Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?

Е, то всеки като отиде да го снимат за професионална фотосесия и като хвърлят луди пари по него ще изглежда така. Пак напомням, вижте снимките и на предишната страница, изглежда като всички останали хора, даже на някои снимки и по - зле.

Тя е една долна к***а...
    Парадира и в утробата си носи бебето на някакъв малоумник...
    Разбила е семейството на Алисия, и пише глупави коментари на статуса си... 'спя с мъжа ти, кучко...'
    Алисия: 'спала съм с мъжа ти, кучко...' <-- тя може да каже същото...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Оф, като почнете така, че всеки, който го гримират, обличат и снимат професионалисти ще изглежда така. Друг път.

Тая мацка харесва ли ви ? И тя е плеймейтка, и нея я гримират и фризират професионалисти...

http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...12/wacheva.jpg

http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369278_4.jpg

http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369284_7.jpg

Според мен пък един човек ако е грозен или ако няма чар и излъчване, който ще да го снима, който ще да го прави - магаре застанало, магаре излезнало. Чертите не са всичко за красотата, но на Николета са й перфектни, а според мен има и излъчване и чар. Всеки може да не я харесва, но мисълта ми е, че в никакъв случай не може да се нарече грозна.

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Каквото и да си говорите тя е пълна к***а. Евтина стока е, дават за нея много пари само пълните идиоти. ОК, красива е, хубаво. Нищо друго не е тя.
    Била лека жена,ами на мен не ми пречи,че е лека жена даже не ме интересува,че е такава,аз дори и на най-голямата уличница не бих и казала,че е такава,не бих я отблъснала,не бих я обидила,не ме интересува личният и живот,по-важно е дали е точна.
    Дори да е такава не бих се държала лошо с нея,или да и се подигравам,напротив бих и говорила като на човек и това не се отнася само за нея винаги се опитвам да разбера хората,и да се поставя на тяхно място,много лесно слагате етикети не знам си каква била,ама както за нея,така и за вас се слагат етикети,та вие дори не я познавате,и надали ви е сторила нещо лошо.

Цитирай Първоначално написано от Goddess
    Оф, като почнете така, че всеки, който го гримират, обличат и снимат професионалисти ще изглежда така. Друг път.

Тая мацка харесва ли ви ? И тя е плеймейтка, и нея я гримират и фризират професионалисти...

http://kliuki.bg/wp-content/uploads/...12/wacheva.jpg

http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369278_4.jpg

http://lifestyle.winner.bg/images/ev...69369284_7.jpg

Според мен пък един човек ако е грозен или ако няма чар и излъчване, който ще да го снима, който ще да го прави - магаре застанало, магаре излезнало. Чертите не са всичко за красотата, но на Николета са й перфектни, а според мен има и излъчване и чар. Всеки може да не я харесва, но мисълта ми е, че в никакъв случай не може да се нарече грозна.
    Тея,които си мислят,че е грозна вероятно имат много разчанчен вкус дори ненормален

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Много ясно, нали я снимат?! За сметка на това, в реалния живот се опитва да вземе чуждо място за паркиране, подмазвайки се на разни момчета.
    Това предполагам си го виждала с очите си щом го твърдиш?! А и нима има нещо лошо?!Ами и аз ако съм в голям град и няма къде да паркирам ще се направя на миличка и ще се усмихна 2-3 пъти на някое момче за да ми отстъпи неговото място ... Няма да си забутвам колата на 100 преки от мястото,където съм я!Това си е женска хитрост

А иначе по темата:
    За пореден път хората тук потвърждават мнението ми,че са супер ограничени Е част от хората де!!!
    Ей,майка му да е*а,не се научихте,че щом на вас дадено нещо не ви харесва,то на друг не може да му хареса ... Като няк'ви луди само повтаряте едно и също в постовете си,вместо просто да изразите СОБСТВЕНОТО си мнение и да приключите с темата ... И не,това не се отнася само за тези с отрицателно мнение към Лозанова,а и за тези с положително ...
    То по същата логика всяка една от нас е лека и евтина ако стила й е различен от вашия
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

В един по - нормален свят, където тя е по - умна и не излага простата си голота пред обектива, може би бих коментирала външната й красота, която е неуспорима. Но имайки предвид колко ниско - интелигентна жена е и всичко производно на това, изобщо не ми дреме за външността й.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си