.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Преди около 2 години ме наказваха като не ми даваха да стоя на компютъра ама сега по скоро е само заплашване. Например ако имам лоша оценка баща ми ми натяква, че няма да седна на компютъра 2 месеца, ама само си говори... И аз като му казах, че тогава ще си взема лаптопа и той ми казва, че и него ще вземе, ама както казах само гледа да ме дразни, а мама ни гледа сеира отстрани
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Мен лично не са ме наказвали,карам се с нашите това си съвсем нормално ,но цаката да не те наказват според мен е в доверието ако казваш всичко на родителите си ( каде ходиш,с кой си) ако ти имат доверие няма да има наказания и тем подобни глупости
    Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не,никога не са ме наказвали.За сметка на това обаче доста често ми правят забележки.

Супер фен Аватара на gabsit000
    достичка и до сега,в смисъл сега само карането,иначе като малка (когато можеха да ме контролират) ме и наказваха и аз мълчах,а сега проблема е и че си отговарям

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Не, не ме наказват....
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Повече от фен Аватара на kalito126
    Град
    София
    Аз всеки ден слушам по някое конско и съм вечно наказана...Я без джобни,я без телефон или без комп.(почти винаги)Най–глупава обаче е причината за наказанието: неоправено бюро или легло,разхвърляни чекмеджета и т.н. Но поне за оценки не ме наказвам(може би защото съм отличничка)
    Нашите не се сещат,че наказанията не помагат...
    Просто се усмихни...останалото няма значение!

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Не са ме наказвали досега. На 14 съм. И да, правя си пакости, но просто родителите ми са готини. Брат ми е на 22 и също не е бил наказван.

Не, само ми се карат

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    По принцип не.. е случвало се е да ми кажат - без компютър, но на другия ден отминава..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Преди да, но от мнооого време не са. Държа се добре. Иначе с майка ми се караме. Последно, когато ми беше ровила из едни неща.
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    страната на чудесата/огледалният свят/нарния
    веднъж преди 2 години ми бяха взели рутера, но аз използвах малко нинджа скилс, и не им се получи да ме оставят без интернет иначе вчера ми казаха, че съм наказана да не излизам до Нова Година, ама ме съмнява да стане
    and we'll live forever 'cause cool kids can't die

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Много често ми спират финансите
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Не,няма за какво.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Не.Понякога ми се карат, но никога не са ме накзвали.

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Цитирай Първоначално написано от Psycho0
    Не, само ми се карат
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    Когато бях малка бях страшен инат бях секи ден наказана от 1 до 7 години имам предвив беше Или на моето или нищо ,то не че още не така . Обаче сега само ми се карат по - някога
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Уф, да! Наказват ме - я без комп, я без излизания в събота и неделя. Наказват за оценки(дори за 5-ца по биология...), неоправено легло или стая....

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Не,все пак съм на почти 19,и ще е смешно на тая възраст да ме наказват.
    нда, а и в ранните ми години не са ме наказвали.. Аз съм си добричко хлапе

Цитирай Първоначално написано от againstyou
    Не,никога не са ме наказвали.За сметка на това обаче доста често ми правят забележки.
    !Почти всяка вечер ми четат конско на 15 съм

Само веднъж бях 4 клас и свършихме училище и една приятелка ме покани в тях,а аз дори не си отидох до нас и направо след училище демек от 13:30 до 21:00 и те явно доста са се разтревожили и като се прибрах баща ми ме наказа за 1 седмица без компютър,без телевизор и без излизане

Не ме наказват. Мисля, че никога не са ме наказвали, просто няма за какво. Но понякога майка ми и баща ми се заяждат с мен и не ми позволяват да изляза.. просто така, без причина.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    принципно само ми се карат, но вече ако е нещо по-сериозно ме наказват и естествено наказанието винаги е свързано с компютъра -.-

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си