- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Наказват ли ви
Преди около 2 години ме наказваха като не ми даваха да стоя на компютъра ама сега по скоро е само заплашване. Например ако имам лоша оценка баща ми ми натяква, че няма да седна на компютъра 2 месеца, ама само си говори...![]()
И аз като му казах, че тогава ще си взема лаптопа и той ми казва, че и него ще вземе, ама както казах само гледа да ме дразни, а мама ни гледа сеира отстрани
![]()
![]()
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Мен лично не са ме наказвали,карам се с нашите това си съвсем нормално ,но цаката да не те наказват според мен е в доверието ако казваш всичко на родителите си ( каде ходиш,с кой си) ако ти имат доверие няма да има наказания и тем подобни глупости![]()
Не ходи по чуждите стъпки, защото няма да оставиш следа!
достичка и до сега,в смисъл сега само карането,иначе като малка (когато можеха да ме контролират) ме и наказваха и аз мълчах,а сега проблема е и че си отговарям![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Първоначално написано от sapphire5
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Аз всеки ден слушам по някое конско и съм вечно наказана...Я без джобни,я без телефон или без комп.(почти винаги)Най–глупава обаче е причината за наказанието: неоправено бюро или легло,разхвърляни чекмеджета и т.н. Но поне за оценки не ме наказвам(може би защото съм отличничка)![]()
Нашите не се сещат,че наказанията не помагат...![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Не са ме наказвали досега. На 14 съм. И да, правя си пакости, но просто родителите ми са готини. Брат ми е на 22 и също не е бил наказван.![]()
Не, само ми се карат![]()
По принцип не.. е случвало се е да ми кажат - без компютър, но на другия ден отминава..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Преди да, но от мнооого време не са. Държа се добре.Иначе с майка ми се караме. Последно, когато ми беше ровила из едни неща.
Everything changes, but beauty remains ...
веднъж преди 2 години ми бяха взели рутера, но аз използвах малко нинджа скилс, и не им се получи да ме оставят без интернетиначе вчера ми казаха, че съм наказана да не излизам до Нова Година, ама ме съмнява да стане
![]()
and we'll live forever 'cause cool kids can't die
Много често ми спират финансите![]()
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada
Не.Понякога ми се карат, но никога не са ме накзвали.
Първоначално написано от Psycho0
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Когато бях малка бях страшен инат бях секи ден наказана от 1 до 7 години имам предвив беше Или на моето или нищо,то не че още не така . Обаче сега само ми се карат по - някога
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Уф, да! Наказват ме - я без комп, я без излизания в събота и неделя. Наказват за оценки(дори за 5-ца по биология...), неоправено легло или стая....
нда, а и в ранните ми години не са ме наказвали.. Аз съм си добричко хлапеПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
!Почти всяка вечер ми четат конско на 15 съмПървоначално написано от againstyou
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само веднъж бях 4 клас и свършихме училище и една приятелка ме покани в тях,а аз дори не си отидох до нас и направо след училище демек от 13:30 до 21:00 и те явно доста са се разтревожили и като се прибрах баща ми ме наказа за 1 седмица без компютър,без телевизор и без излизане
Не ме наказват. Мисля, че никога не са ме наказвали, просто няма за какво. Но понякога майка ми и баща ми се заяждат с мен и не ми позволяват да изляза.. просто така, без причина.![]()
принципно само ми се карат, но вече ако е нещо по-сериозно ме наказват и естествено наказанието винаги е свързано с компютъра -.-