.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland

Ryanair - багаж, помоощ

Здравейте,
    понеже за първи път ще пътувам с тази авиокомпания и ме интересува как стоят нещата с допълнителния багаж.
    Някой от вас пътувал ли е?
    Аз си резервирах 15кг багаж, но не знам има ли някакви размери за куфара. Трябва да знам понеже съм с огромен куфар и май ще ми трябва нов (по-малък) .
    Моля някой информиран да ми каже по-скоро, понеже в сайта им не намирам нищо или просто съм кьорава
    Благодаря!
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен

Re: Ryanair - багаж, помоощ

Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Здравейте,
    понеже за първи път ще пътувам с тази авиокомпания и ме интересува как стоят нещата с допълнителния багаж.
    Аз си резервирах 15кг багаж, но не знам има ли някакви размери за куфара. Трябва да знам понеже съм с огромен куфар и май ще ми трябва нов (по-малък) .
    Моля някой информиран да ми каже по-скоро, понеже в сайта им не намирам нищо или просто съм кьорава
    Благодаря!
    Няма значение размерът на куфара, който чекираш- само не трябва да надвишава 15кг.
    Колкото до ръчния багаж трябва да имаш само 1 чанта/сак/куфарче, което трябва да се побере в онези кутии на летището- трябва да има размерите някъде в сайта... имай в предвид, че ако си купиш нещо на летището трябва да имаш място в същата чанта, защото аз като пътувах преди да се кача в самолета пак теглиха чантите и проверяваха дали се побира в онези кутии. И задължително да е само 1 чанта ръчният багаж! Да знаеш, че много се заяждат пустите ryanair.
    Надявам се да съм помогнала!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland

Re: Ryanair - багаж, помоощ

Цитирай Първоначално написано от n3ri7ka
    Цитирай Първоначално написано от SkyEatsAirplane
    Здравейте,
    Благодаря!
    Няма значение размерът на куфара, който чекираш- само не трябва да надвишава 15кг.
    Колкото до ръчния багаж трябва да имаш само 1 чанта/сак/куфарче, което трябва да се побере в онези кутии на летището- трябва да има размерите някъде в сайта... имай в предвид, че ако си купиш нещо на летището трябва да имаш място в същата чанта, защото аз като пътувах преди да се кача в самолета пак теглиха чантите и проверяваха дали се побира в онези кутии. И задължително да е само 1 чанта ръчният багаж! Да знаеш, че много се заяждат пустите ryanair.
    Надявам се да съм помогнала!
    благодаря ти много
    аз за ръчния багаж знам... от wizz air пак искат една чанта и по същия начин...
    Багодаря!
    (#) ...thats a cookie...

Голям фен
    пак заповядай! Приятен полет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си