- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата - свирка от приятел (момче)
та въпросът ми е дали бихте дали на някой ваш приятел, който има наклонности да ви направи свирка,а вие сте си нормално момче.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
По-добре да умра![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Не.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
От приятел едва ли, но по принцип някой ден искам мъж да ми направи свирка. Чувал съм от стари е*ачи, че било много яко.
Първоначално написано от hamilcar
Ти сериозно ли ?![]()
Иначе сега като се замисля, уста като уста... к'во да му е различното. Но въпреки всичко, си оставам на "по-добре да умра"![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Е не се бъзикам, напълно сигурен съм в сексуалността си и това не би ми било проблем.
Ъгх...момиче съм,но на мен ми става гнусно.Братовчед ми ми е разправял за негов приятел,на когото са му правили ...пълна гнусотия човееек!
maDamn
hamilcar Абе то и аз съм 100% сигурен в ориентацията си и това не би я променило. Ама нещо самата идея не ми се нрави ;д
на един мой приятел един "ром" му направи свирка и му беше много якоама аз не бих пробвал
С мангау пък цифрата е над -безкрайност![]()
Стига да е чистоплътен. Но не ме кефят особено свирките, по-скоро бих го треснал.
да ако бях мъж и бях извратен психопат сигурно щях да му дам .. хората масово са откачили..![]()
![]()
![]()
![]()
Има логика, щото един мъж много по-добре знае какво и как му харесва.... въпросът е обаче как ще те възбуди гледката мъжда ти духа, ако не си обратенПървоначално написано от hamilcar
![]()
И аз съм го чувала това, че мъжете правят по-хубави свирки ( на мъже)![]()
Както се каэа в вторият коментар - По-добре да умра , пък и дадеш ли на момче да ти направи свирка най-малкото което може да стане е да си обратен вече . Ужас направо гледката не е добра..
Момиче съм, но самата идея звучи .... Гнусно!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
и аз така мисля така че ако бях мъж бих се възползвала от възможността ама не от приятелПървоначално написано от imaginemoi
![]()
В гърлотооооо .... хахахахаххахаха![]()
Пф... ташака на страна. Ама не съм съгласен с т'ва. Говоря за това със знаенето на какво щяло да му хареса най-много. По-гадно от гейове ? Черни гейове !![]()
Нали за това са приятелите![]()
![]()
so sad ...
Ами не знам как ще ми стане, но евентуално за спорта има и стимуланти![]()
Неп не не нененененененеененененене нененеенен!!!!!!
Аз съм момиче, но не виждам нищо яко в гей секса или свирките!
Но пък виж, една от мечтите ми е да пробвам с момиче. Би било яко...
Момиче съм и ако бях мъжко щях да опитам .. не от приятел но щях .. По простата логика че мъжкото знае какво му харесва и го прави докато една жена може само да предполага кога му е яко .. Както важи и обратното ..
" I am male so am I lesbian if I like girls!?"
женско съм ..
Първоначално написано от hamilcar
Е ти ме хвърли в тъча честноНе в лошия смисъл ;д