- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За момчетата - свирка от приятел (момче)
ОМГГГГГГГГГ
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Първоначално написано от tuff
![]()
![]()
![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Момиче съм, но ...![]()
Все едно приятелка да ме лиже, ама още по-гадноУжас
![]()
Ъ, тва що се характеризира като ужасно?Първоначално написано от UniCoWN
Ааааа моята пишка си е прайват зоун. Много път има до нея.
Това какво значи, че сам си правиш свирки лиПървоначално написано от ZeroPoinT
Е ще му правя, що не? (на приятеля ми) - това е повече от логично и достатъчно приемливо..Първоначално написано от JbBj
Защото и в двата случая (момче на момче и момиче на момиче) нещата се свеждат до хомо наклонности. А в този аспект лично аз си падам малко ''ограничена'' , нямам нищо против другите - на който му харесва нека си живее така, но за себе си не мога да възприема.Първоначално написано от PinkPan7her
Първоначално написано от JbBj
Не, означава, че достъпът е ограничен .
Вие сте ненормални - казах!
Аз - По-добре да не ми предлага никой такова нещо, защото преди да е свършил да говори, ще му падне горния ред зъби!
^ нацепения ще ги разбие![]()
СМЪРТ ЗА ПЕДАЛИТЕ!!!Първоначално написано от Trollec
абсърд![]()
![]()
Здрасти
абсУ*рд![]()
Здрасти
Ако си сложи перука и грим може![]()
![]()
![]()
шегувам се
![]()
Понякога хората казват неща,които не мислят,които не могат да върнат.Понякога правим неща,които не можем да променим,и сами се подлагаме на болката.
Първоначално написано от IseeDEADbodies
Дори и да исках, няма как да стане. Ще умре вовеки.
Жена на жена... преглъща се идеята. Мъж на мъж... по-добре да търкам чекии до старост, отколкото с някъв педерас.
Temet Nosce
벨야카
Напълно съгласен!Първоначално написано от umri
НИКАКЪВ ШАНС !!
В такъв случай "нормално момче"е доста относително понятие.![]()
Пъхнете си ръката до лакътя в аналната жлеза, ако ви стане яко, значи ще ви стане яко и като ви направи мъж свирка и в двата случая има един извод - ти си изпедерасял педерас (не знам как по ясно да го кажа)