- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- адската чук събота
батко ви отново се направи като животно![]()
първо бири после масури ... и на финала преди да се пребера шибаните ченгели ме отбиват за проверка , а аз не знам какво се случва![]()
добре че отчете 0.00 така ме филмираха тия нещасници че не е за вярване ахахах
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
колега. ;д
и ти ли си имал тежка вечер?![]()
аааа заеби, много бях зле и както си въртях из града и гледам някакви светлини и СТОП палка пред мене, направоо си помислих че филма за мен свършиПървоначално написано от psychopath
![]()
оня ми вика документите за проверка ми изкарай и слезни от колата и аз някъв супер неадекватен отивам да му ги давам документите после ме разкарва че бях забравил застраховки преглед да му дам и беше някъв студ ме мързеше да хода ... толкова са бях нацепил, че помислих че ш се изложа и ш ни преберат ахахахха
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
е как може да караш в тва състояние, не те е срам![]()
Много ли си готин като си се напил?Ами ако някой ден детето ти бъде блъснато от някъв смотан тийнеиджър/студент дето се е направил на пич и е карал в пияно състояние ? И как става т'ва да отчете 0.00
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
к'ур за всички, които карат пияни!
колко и да ги биеш...все ше им е малко и все ше им е късно![]()
Ще те издиря и застрелям! Такива като теб причиняват катастрофите!![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
якооо![]()
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
ахаха карах на една бира е , дееба на 2 масура неадекватен бях тръгнал да се пребирам кво ми се дървите тука ш ме набиете![]()
Първоначално написано от BrokenKnight
Само на една бира?! о.О![]()
![]()
![]()
ще те пребия !
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ми не посмях да пия повече и то се бяха минали 2 часа, нищо не ми беше станало само ми се отвори глътката ама се въздаржахи след това гърмяхме чибуци и тъпите куки не се усетиха сметни очите ми бяха фарове
![]()
![]()
Уау баси великите сте, разкажете ми повече, толкова съм обсебен с лошия ви имидж
Аз излезнах навън, поиграх билярд, после на кафенце и завърших вечерта с чай и книжка в леглото, сигурно не съм от гоуемите ;с
е как не си, адския играч си ахаха
коя книжкаПървоначално написано от KumchoValcho
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
"Нова Психо-кибернетика" на Максуел МалцПървоначално написано от xPafx
[b]
интересна ли е?Първоначално написано от KumchoValcho
вече се чудя какво да чета..
имам мерак на Ана Каренина![]()
WindScar <3333
Зависи, ако ти е интересна такава литература..Първоначално написано от xPafx
не е зле
ще я имам предвид![]()
WindScar <3333
четете, за да се образовате деца![]()
нда, за да не завършим като теб, нали?![]()
WindScar <3333