- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- за последната година
съм изкарал 55 хиляди евро.Умрете от яд говеда![]()
![]()
![]()
тва на снимката ти ли си секси![]()
Не.Моя в присъствието на Роналдо би бил значително по голямПървоначално написано от KeremidkaTuhleva
.
Ако говориш за аватара,да аз съм.Звезда съм от филма Генезис.
Сбъркания е изкарал 55 хилядарки в евро от октомври миналата година до този.Ти колко направи въшльо.Първоначално написано от DaKid
А кво всъщност работиш?? Музикант на магистралата?![]()
По собствения ли си мързелив задник съдиш,че това не е възможно.В чужбина работиш усърдно и ти плащат както трябва.За да си позволя да си почивам сега и да пиша в тоя форум значи съм си свършил работата и сега съм във ваканция.Вие си работете за по 300 леваПървоначално написано от DaKid
![]()
55 не е толкова много за държавата в която работиш
Ако си изкарвах така парите щях да правя повече от 55 хиляди на годинаПървоначално написано от Ermic
.100%
Дай ми!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще ти дам.От малък си мечтая да стана лихварПървоначално написано от ledenakrasota
.
Много ти плащат за едните кавали.
Първоначално написано от macromicro
Ако си падаше по жени, щеше да бъдеш много лесен.![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Страната се намира в Г-8Първоначално написано от Ermic
.Повече не казвам.
Не виждам смисъл от цялата тази възвишеност и спечелени средства след като в края на краищата киснеш в една и съща помия, дремейки "at home having nothing to do".
Respect my authoritah