- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- АКО ВИ ЗВЪННИ ТОЗИ НОМЕР (+35989145) НЕ ВДИГАЙТЕ !!!
Току що ме набутаха с 20 лв. СМЕТКА !
Значи звънят ви.. вие вдигате - включва ви се гласа на водещия от "СТАНИ МИЛИОНЕР" по Нова Телевизия , 2 пъти ви казва че разговора е БЕЗПЛАТЕН за да сте сигурни (и наистина е безплатен самия разговор) и почва да задава въпроси за някакви си точки !!! И вие трябва да отговорите с клавиатурата на телефона с 1 или 2 ... ТУК Е УЛОВКАТА !!!
ПРИ ВСЯКО ОТГОВАРЯНЕ С 1 ИЛИ 2 ВИ ВЗЕМАТ ОТ СМЕТКАТА ИЛИ ОТ ВАУЧЕРА ПО 2.40 ЛВ. !!!!
И аз естествено отговарях на въпросите..защото нали в началото каза ,че е безплатно ! И ЕТО И РЕЗУЛТАТА.. 20 лв сметка без ДДС !
ВНИМАВАЙТЕ !
eстествено, тъпите лъжци
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Да гадните шибаняци пак намериха как да изментят хората, особено възраснтите.
Комисия за защита на потребителите, мобилен оператор и националните медии - свържи се най-добре с всичките!
Никой не ме е питал приятел... точно в това е шибания проблем!
Като вдигна се включва гласа на водещия и ми казва ,че разговора е безплатен .. абсолютно нищо не казва !
Дам.. Познато. Чичо ми също се прецака така.. само, че с много по-голяма сума пари![]()
Пита ама дръжки пита....На мен това не ми се е случвало, но ми се е случвало да се излъжа да им пратя СМС, за който пише че ЩЕ Е безплатен, или пък ми пише едва ли не че веднага ще спечеля един милион ако пратя.....Дрън дрън...Първоначално написано от bloodyF
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
http://www.facebook.com/pages/%D0%A1...85271678172059
Заповядайте в групата против тях...
Първоначално написано от SixthSense
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞