Не е лошо като идея. На мен лично ми харесва. Но имам някой забележки, поне на пръв поглед.

1. Като за начало, защо не използваш една наистина добра, хубава, голяма и детайлна карта на Европа върху която да правиш промените ? Нещо с размери минимум над 2048х2048 пиксела, за да може като свалиш и уголемиш да разбереш реално за какво става въпрос.

2. Език & Шрифт - ако ще го правиш за ученици, най-добре Times New Roman / Verdana или друг подобен шрифт. Разбирам, че ти харесва този (3-тата снимка конкретно), но изморява очите и трудно се чете. Езикът - ако ще го правиш за България, задължително всичко да е на Български език. Все пак държавата е България и официален език е българският. Затова e най-добре проектът да е на български език. Ако си решил да е за друга държава - ок, но тогава няма да има смисъл от тази тема изобщо.

Цитирай Първоначално написано от ZeroPoinT
Добър си с фотошопа, ама тва е такава простотия, че бие във всички конкурси ...
Изтъкни един разумен и недвусмислен довод, който ясно да потвърди мнението ти, че въпросната разработка може да се класифицира като "простотия" ?

Към автор: В България като цяло всяко нещо е простотия, независимо дали е научен проект или новата песен на Азис - все е двеста за някой хора. За култура са много прости, за простотия са много умни...