.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Ботуши, боти... Deichmann, Paolo Botticelli... :)

Здравейте, момичета (и момчета евентуално! )! Скоро ще излизам за някакви зимни обувки - ботуши/боти, може би по-скоро боти. По възможност кафяви. Таа се чудех откъде? Кое предпочитате Deichmann или Paolo Botticelli - цени, качество, модели? В момента има ли някакви намаления и горе-долу как вървят цените? Ако имате предложения и за други, ще се радвам да споделите . Иииииии какви боти/ботуши сте си избрали вие за този сезон (+снимки)? Все пак - мода Вие сте

Ако мислите, че и двете не стават, прочетете до края
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Мега фен Аватара на strawberry88
    Deichmann

Супер фен Аватара на wiiwa
    Deichmann .. от Paolo Botticelli ще се скъсат на 2рия ден и ще ти подгизват краката

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    Deichmann .. от Paolo Botticelli ще се скъсат на 2рия ден и ще ти подгизват краката
    Точно.От Deichmann има едни който не са на ток но може да ги носиш по два начина.Ето линк: http://www.deichmann.bg/site/bg/cata...roduct=1056393
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

anonymous708973
    Guest
    Нито едните.
    Имам високи черни ботуши - естествена кожа, кафяви полуботи (по-високи от боти, по-ниски от ботуши) на дебел 5-6 см ток (супер на мода е, само тва има по магазините) - естествена кожа и малко велур, ниски черни ботуши - естествена кожа и едни боти, ама ще ги хвърлям, че им изкривих токовете.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa
    и аз предпочитам deichmann колкото и да са хубави моделите на paolo botticelli просто няма да издържиш и 1-седмица
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Само аз ли изпадам в тих ужас, като вляза в Deichmann? Всевъзможни дефекти откривам, то не е разлепено, недозалепено, следи от лепило на най-невероятни места, ожулено и прочее. Единствено велурените са по-читаво направени.

anonymous708973
    Guest
    Не си само ти, но явно масово се гледат съвсем различни неща, а не качеството.

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    (До горните два поста) Съгласна съм с вас, а и да добавя, че за това качество са си скъпички (не коментирам моделите в момента, защото не съм ходила скоро, ами по принцип).
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    Само аз ли изпадам в тих ужас, като вляза в Deichmann? Всевъзможни дефекти откривам, то не е разлепено, недозалепено, следи от лепило на най-невероятни места, ожулено и прочее. Единствено велурените са по-читаво направени.

Съгласна. Като цяло нито Паоло Ботичели, нито Дайхман!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от millmii
    (До горните два поста) Съгласна съм с вас, а и да добавя, че за това качество са си скъпички (не коментирам моделите в момента, защото не съм ходила скоро, ами по принцип).
    Абсолютно.
    Като видя някви смешни лепени ботички със следи от лепило навсякъде и няква нелепа цена от рода на 60-70 лв и ме избива на смях, щото моите боти са от естествена кожа, шити, невероятно качество и са 80 лв.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Нито един от двата магазина .. тая година искам нещо различно от лепени обувки!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Паоло Ботичели са боклуци пълни. Мисля, че и за Дайхман се отнася същото. Моите ботуши са от миналата година на Stillo (не съм сигурна дали се пишеше така), но са много качествени - нито пропусат,нито се пързалят. Магазин има на Пиротска - съвсем в началото, срещу Халите г/д и на Графа Също така не си купувай и от Shoe Aquarium - и там са боклуци
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Благодаря ви! Само че сега съм още по-неориентирана И майка ми не ги харесва особено тези марки и едва я навих за тях... Ок, а Tendenz? За тях какво ще кажете? Просто искам нещо, което да ми хареса, да е изгодно и сравнително да издържи (поне една зима).
    @ j_adore2 - благодаря ти, но не съм от София
    http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от marilyn
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby

Съгласна. Като цяло нито Паоло Ботичели, нито Дайхман!
    ако трябва да се избира от двата магазина бих избрала дайхман, но попринцип не харесвам двете марки

Чичо ми,който работи в Германия,ми е казвал,че този магазин Дайхман в Германия се котира както тези магазини у нас "Най-евтините чанти и обувки".Там се продавали за по няколко евра обувките,а тука за 50-60 лв.А за Паоло Ботичели - всички знаят какъв боклук са.

Фен Аватара на yana0404
    Град
    Шоколандия
    Цитирай Първоначално написано от peace94
    Благодаря ви! Само че сега съм още по-неориентирана И майка ми не ги харесва особено тези марки и едва я навих за тях... Ок, а Tendenz? За тях какво ще кажете? Просто искам нещо, което да ми хареса, да е изгодно и сравнително да издържи (поне една зима).
    @ j_adore2 - благодаря ти, но не съм от София
    И те са като Паоло Ботичели-Боклуци с главно "Б"
    Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    От Паоло Ботичели имах ботуши, естествена кожа, скъсаха се за 1 сезон.
    Иначе има много сполучливи модели, и такива, на които лепилото на платформата се вижда.
    А Дайхман са същата работа. Тук лепено, там изкривено.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

ТОГАВА ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА?

Голям фен
    deichmann почти всички обувки, които имам са ми от там!

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    И двете марки правят грозни и най-вече супер некачествени неща, които на всичко отгоре излизат по-скъпи обувките от 100-200 лева понеже не приличат на нищо или направо се разпадат след второто обуване.
    За мен не струва нито едната марка.
    За тенденз мнението ми е същото.

А какво ще кажете на Humanic ? Братовчедка ми си купи оттам миналата година за 100 лв. едни ботуши,нито пропускат,нито са се скъсали,като нови са.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от XxInn0cencexX
    А какво ще кажете на Humanic ? Братовчедка ми си купи оттам миналата година за 100 лв. едни ботуши,нито пропускат,нито са се скъсали,като нови са.
    и държат ли още? може ли снимчица?

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Хюманик също са ми отвратителни. Аз миналата година си взех на Rieker и съм безумно доволна. Вярно по-скъпи са, но не пропускат, не се хлъзгат, отвътре са с овча вълна съответно са топли, обръщат се и могат да се носят по 2 начина. Въобще обожавам ги. ВЕче 2ра година си карам с тях и почти не си ги свалям от краката, а не са мръднали.

И Deichmann, и Paolo Boticelli са отвратителни като качество, въпреки че имат и хубави модели, но не си струват парите. Насочи се към други марки.
    Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
    Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си