- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ботуши, боти... Deichmann, Paolo Botticelli... :)
Здравейте, момичета (и момчета евентуално!)! Скоро ще излизам за някакви зимни обувки - ботуши/боти, може би по-скоро боти. По възможност кафяви. Таа се чудех откъде? Кое предпочитате Deichmann или Paolo Botticelli - цени, качество, модели? В момента има ли някакви намаления и горе-долу как вървят цените? Ако имате предложения и за други, ще се радвам да споделите
. Иииииии какви боти/ботуши сте си избрали вие за този сезон (+снимки)? Все пак - мода
Вие сте
Ако мислите, че и двете не стават, прочетете до края![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
Deichmann .. от Paolo Botticelli ще се скъсат на 2рия ден и ще ти подгизват краката
Точно.От Deichmann има едни който не са на ток но може да ги носиш по два начина.Ето линк: http://www.deichmann.bg/site/bg/cata...roduct=1056393Първоначално написано от wiiwa
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Нито едните.
Имам високи черни ботуши - естествена кожа, кафяви полуботи (по-високи от боти, по-ниски от ботуши) на дебел 5-6 см ток (супер на мода е, само тва има по магазините) - естествена кожа и малко велур, ниски черни ботуши - естествена кожа и едни боти, ама ще ги хвърлям, че им изкривих токовете.
и аз предпочитам deichmann колкото и да са хубави моделите на paolo botticelli просто няма да издържиш и 1-седмицаПървоначално написано от wiiwa
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Само аз ли изпадам в тих ужас, като вляза в Deichmann? Всевъзможни дефекти откривам, то не е разлепено, недозалепено, следи от лепило на най-невероятни места, ожулено и прочее. Единствено велурените са по-читаво направени.
Не си само ти, но явно масово се гледат съвсем различни неща, а не качеството.
(До горните два поста) Съгласна съм с вас, а и да добавя, че за това качество са си скъпички (не коментирам моделите в момента, защото не съм ходила скоро, ами по принцип).
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Първоначално написано от NambyPamby
Съгласна. Като цяло нито Паоло Ботичели, нито Дайхман!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Абсолютно.Първоначално написано от millmii
Като видя някви смешни лепени ботички със следи от лепило навсякъде и няква нелепа цена от рода на 60-70 лв и ме избива на смях, щото моите боти са от естествена кожа, шити, невероятно качество и са 80 лв.
Нито един от двата магазина .. тая година искам нещо различно от лепени обувки!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Паоло Ботичели са боклуци пълни. Мисля, че и за Дайхман се отнася същото. Моите ботуши са от миналата година на Stillo (не съм сигурна дали се пишеше така), но са много качествени - нито пропусат,нито се пързалят. Магазин има на Пиротска - съвсем в началото, срещу Халите г/д и на ГрафаСъщо така не си купувай и от Shoe Aquarium - и там са боклуци
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Благодаря ви! Само че сега съм още по-неориентирана![]()
И майка ми не ги харесва особено тези марки и едва я навих за тях... Ок, а Tendenz? За тях какво ще кажете? Просто искам нещо, което да ми хареса, да е изгодно и сравнително да издържи (поне една зима).
@ j_adore2 - благодаря ти, но не съм от София![]()
http://www.facebook.com/pages/You-kn...86848838030860 You know you love me, my page --> LIKE
ако трябва да се избира от двата магазина бих избрала дайхман, но попринцип не харесвам двете маркиПървоначално написано от marilyn
И те са като Паоло Ботичели-Боклуци с главно "Б"Първоначално написано от peace94
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
ТОГАВА ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА?![]()
И двете марки правят грозни и най-вече супер некачествени неща, които на всичко отгоре излизат по-скъпи обувките от 100-200 лева понеже не приличат на нищо или направо се разпадат след второто обуване.
За мен не струва нито едната марка.
За тенденз мнението ми е същото.
и държат ли още? може ли снимчица?Първоначално написано от XxInn0cencexX
Хюманик също са ми отвратителни. Аз миналата година си взех на Rieker и съм безумно доволна. Вярно по-скъпи са, но не пропускат, не се хлъзгат, отвътре са с овча вълна съответно са топли, обръщат се и могат да се носят по 2 начина. Въобще обожавам ги. ВЕче 2ра година си карам с тях и почти не си ги свалям от краката, а не са мръднали.
И Deichmann, и Paolo Boticelli са отвратителни като качество, въпреки че имат и хубави модели, но не си струват парите. Насочи се към други марки.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥