.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    за дайхман нямам наблюдения, но паоло ботичели са пълна пародия на обувки. и на външен вид, и на качество са просто плачевни.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от peace94
    ТОГАВА ОТКЪДЕ ДА СИ ВЗЕМА?
    Тръгваш по главната или там, където имате магазини за обувки, и влизаш по неизвестните за повечето тийнейджъри магазини. Още като пристъпиш прага, установяваш, че има свестни обувки, щото си мирише на хубава кожа. Не е задължително магазинът да е известен. Аз пазарувам от едно, което е 2 на 2, където има обувки на Arise (уникални са, не са точно тийнейджърски, но и аз не се обличам като типичен тийнеджър), от ДжиАнни (нещо такова) и от Фабиано.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    ако трябва да се избира от двата магазина бих избрала дайхман, но попринцип не харесвам двете марки

Мега фен Аватара на iiordanova
    Дайхман. Съгласна съм,че имат и много боклуци,ама имат и много добри. Имам едни обувки на платформа и са си супер. Имам ги повече от година.
    Имам кецове. Не са мръднали.
    Една приятелка си купи едни боти преди около месец и си личи,че са добре изработени. 10 см,а по цял ден е с тях и не и умаляват краката. Много е доволна. И казва,че и топлят.
    А Ботичелито са си боклуци. От там си купувай,ако ти трябват за някой конкретен тоалет,примерно. И ще ги обуеш 2-3 пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си