- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- постоянно съм гладна
да ви попитам нормално ли е нополседък постоянно съм гладна примерно хапвам и след половин час пак ми се яде слабичка съм съм 45 46 нормално ли е това или да се обърна към специалист![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
бременна си![]()
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
нем не съм току що ми мина и си направих тест и аз първоначално си помислих това но не е![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
На колко си? Нормално е по време на пубертета и от стрес да си така.
И аз съм през 2 часа гладна... от възрастта е,но най странното е,че от 8 клас съм така и още ме държи това чудо(сега съм 11ти).Но доста се движа и си спортувам,така че не ми пречи)))
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
мисля, че хората започват да ядат повече през зимата, но май, че е само мит![]()
е то кой не е гладен... аз през час съм гладна.. друг е въпросът, че ям по веднъж на ден, амм такъв е живота..... всъщност няма време на деня, в което да не съм гладна
... освен като спя, амм то не се брои
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Това яденето веднъж на ден е мн вредно за стомаха и т.н. И естествено,че ще си гладна непрекъснато,като ядеш само 1 път на ден.. Опитай се да ядеш поне 3 основни пъти на ден-сутрин,обед и вечер.Първоначално написано от thegreenzombie
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
да не мислиш, че не ми се иска... нямам времеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
от училище, тренировки и такива разни работи, единственото ми свободно време за хапване е вечерта..... и то това става някаде към 21:30.... иначе на даскало най-много пакет солети и това е
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Напълно възможно е просто самото ти тяло да изпитва нужда от храна. Още повече с оглед теглото ти. Ако толкова се съмняваш, отиди на лекар.
А какъв тогава е проблема , щом не е пубертет и не си бременна ?Първоначално написано от tami
![]()
![]()
ПМС? Като ме подхване зимния и една седмица ям за 5 човека. В даскало чак се плашат. Нормално си е. Ако не качваш, не виждам проблема.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Направи си режим на хранене .. (може да звучи банално , но действа)![]()
Яж по три пъти на ден, а като си гладна през другото време засищай глада с плод или (вода,вафла,сок) успех !![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
диетолог
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...