.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

постоянно съм гладна

да ви попитам нормално ли е нополседък постоянно съм гладна примерно хапвам и след половин час пак ми се яде слабичка съм съм 45 46 нормално ли е това или да се обърна към специалист
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Супер фен Аватара на lubovvv
    бременна си
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

ж

нем не съм току що ми мина и си направих тест и аз първоначално си помислих това но не е
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Пубертет?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    На колко си? Нормално е по време на пубертета и от стрес да си така.

И аз съм през 2 часа гладна... от възрастта е,но най странното е,че от 8 клас съм така и още ме държи това чудо(сега съм 11ти).
    Но доста се движа и си спортувам,така че не ми пречи)))

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

мисля, че хората започват да ядат повече през зимата, но май, че е само мит

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    е то кой не е гладен... аз през час съм гладна.. друг е въпросът, че ям по веднъж на ден, амм такъв е живота ..... всъщност няма време на деня, в което да не съм гладна ... освен като спя, амм то не се брои
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    е то кой не е гладен... аз през час съм гладна.. друг е въпросът, че ям по веднъж на ден, амм такъв е живота ..... всъщност няма време на деня, в което да не съм гладна ... освен като спя, амм то не се брои
    Това яденето веднъж на ден е мн вредно за стомаха и т.н. И естествено,че ще си гладна непрекъснато,като ядеш само 1 път на ден.. Опитай се да ядеш поне 3 основни пъти на ден-сутрин,обед и вечер.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalSportFreak
    Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie
    Това яденето веднъж на ден е мн вредно за стомаха и т.н. И естествено,че ще си гладна непрекъснато,като ядеш само 1 път на ден.. Опитай се да ядеш поне 3 основни пъти на ден-сутрин,обед и вечер.
    да не мислиш, че не ми се иска... нямам време от училище, тренировки и такива разни работи, единственото ми свободно време за хапване е вечерта..... и то това става някаде към 21:30.... иначе на даскало най-много пакет солети и това е
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Супер фен Аватара на badsector
    Напълно възможно е просто самото ти тяло да изпитва нужда от храна. Още повече с оглед теглото ти. Ако толкова се съмняваш, отиди на лекар.

Re: ж

Цитирай Първоначално написано от tami
    нем не съм току що ми мина и си направих тест и аз първоначално си помислих това но не е
    А какъв тогава е проблема , щом не е пубертет и не си бременна ?

ПМС? Като ме подхване зимния и една седмица ям за 5 човека. В даскало чак се плашат. Нормално си е. Ако не качваш, не виждам проблема.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Направи си режим на хранене .. (може да звучи банално , но действа)
    Яж по три пъти на ден, а като си гладна през другото време засищай глада с плод или (вода,вафла,сок) успех !
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    диетолог
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми