.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

ТЕМА ЗА ВСИЧКО!

Продавам меко казано ВСИЧКО xD кой каквото се сети и му трябва да пише лично да кажа имам ло го, [ако е дреха] какъв размер е, в какво състояние е....

От СОФИЯ
    Живей така, че да те е срам да го разказваш... и кефф да си го спомняш!! [mm]

Re: ТЕМА ЗА ВСИЧКО!

up..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дай снимки
    какво е това описание всичко
    мога да искам домати, телевизори, рокли, коли, мотори, всичко ли продаваш? предполагам отговора ти е не, така че снимай каквото имаш и пусни снимките после
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

нещата са наисина много и не знам кой към какво ще има интерес... ) На който му трябва нещо...питаа и пускам снимки )

Да ти се намира хеликоптер??

Трябват ми 2 чифта джапанки, НО да са с скъсани връзки.. Също така да ти се намират 2-3 броя чесън ?? А сега като се замисля нямам и носна кърпичка..А трябва ми и ориз на брой..И ми липсват 2 копчета на клавиатурата.. Мерси предварително !
    Only God Can Judge Me !

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от tedddiiii
    нещата са наисина много и не знам кой към какво ще има интерес... ) На който му трябва нещо...питаа и пускам снимки )

дрехи, обувки, аксесоари? тука в тоя форум основно от това се интересуваме + техника
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си