- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кога се чувствате най-зле?
E, кога се чувствате най-зле? Примерно, ако сте получили слаба оценка, ако сте се скарали с родителите ви или с приятел, ако сте загубили нещо ценно и т.н. (мисля да изключим случая със загубата на близък човек, защото е ясно, че тогава се чувстваме най-зле).
Аз съм първа: Чувствам се най-зле, когато съм сама и времето е мрачно и дъждовно.![]()
Ако не броим някакви инцидентни ситуации (включвам посочените от теб неща), защото ти за едно говориш, а даваш отговор за друго... та ако не ги броим тези неща, когато не съм се наспал, когато съм изморен и времето е кофти.
Аз пък точно тогава се чувствам най-добре.Първоначално написано от n3ri7ka
![]()
Иначе най-зле се чувствам, когато се разочаровам от себе си или когато някой близък, на когото съм имала доверие ме разочарова.
И спря да се върти за миг земята..
Когато се скарам с някоя/някой приятел/приятелка чувствам се ужасно,като че ли съм остана съвсем сама,а аз не обичам самотата.
Има разлика между това да останеш сам и да си самотен.
И спря да се върти за миг земята..
Когато се скарам с родителите ми, брат ми, някой близък/ка приятел/ка, когато времето е лошо и когато се чувствам самотна и няма кой да ме гушне...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Когато съм болна и ми е зле(рядко се случва).Иначе нямам др проблеми.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
sega. postqnno;(
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Когато получа слаба оценка. Чувствам се много тъпо и некадърно.
BVB Army
.. или когато съм загубила нещо ценноПървоначално написано от WhereIsMyMind
awerw♥
+Първоначално написано от WhereIsMyMind
И когато се скарам с някой/някоя приятел/ка..![]()
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Когато не се справям с нещо, а ужасно се старая.
Когато се скарам с мама, момчето ми или приятелите ми.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Когато момчето което харесвам не ми обръща внимание.Когато на някой който обичам му е тъжно.
Чувствам се зле, когато искам да помогна на някого, но не мога... това безсилие направо ме убива.
Чувствам се зле, когато съм неразбрана.
Чувствам се зле, когато искам да кажа сумати неща на някого, но не намирам правилните думи или ги казвам по начин, по който не трябва.
Чувствам се зле, когато се скарам с майка ми, баща ми, сестра ми, или някоя от двете ми близки приятелки.
Понякога се чувствам зле и без повод... просто ме наляга някаква меланхолия и се скапвам от всякъде...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Първоначално написано от n3ri7ka
Мога да не ти говоря вече,мога да те гледам отдалече, мога името ти да не изричам,но знай, че винаги ще те обичам !
Оценките и караниците отдавна не ми правят впечатление.Най-зле се чувствам когато съм разочарована и недоволна от самата себе си.
Когато съм болна или нещо ме боли и това физически ме ограничава супер много.. или когато съм ограничена за нещо по каквато и да е причина.
И когато мисля за НЕГО, а той за мен - не![]()
момчета..
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (:
Чувствам се зле,когато ми говорят зад гърба..
Чувствам се зле,когато получа лоша оценка..
Чувствам се зле,когато приятел ми забие нож в гърба (въпреки,че истинският приятел никога не би го направил)..
Когато разочаровам хората..Доста често напоследък, главно родителите ми..![]()