- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ПОМОЩ;((((((((((
Видях,че са ми свършили лентичките за обезкосмяване на лицето(мустак) и реших да пробвам с ножичка и без да исках си порязах кожата точно до свивката на устните като се усмихнем. Стана дупка, страхувам се че ще ми остане белег;( вече имам дълбок белег на лицетп от същата страна и то от същата страна...не искам още един ;(( Има ли вероятност да ми остане белег или ще се затвори? Намазах го с крем медико идеал..офф((
не го прави повече. . .
Не мисля,че ще ти остане белег. Сряза се или се поряза? Има разлика между двете,ако е 2-рото не се притеснявай.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
О.о. Ама ти шегуваш ли се ? Добре , разбирам , че са ти свършили лентичките , ама ти за пинцета не си ли чувала , за бога ? Не го прави повече !
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Сякаш е направила нещо смъртоносно, стига сте се филмирали.
Обаче не разбрах отрязала си част от кожата или просто си я одраскала?![]()
Не съм се порязала, а кръцнах с ножицата малко от кожата. Оффф дано да зарастне, не искам още един белег...сега пак се видях и стои като сцепено..като отворена "рана".. иначе вече не кърви,но наболява мъничко![]()
След време ще видиш дали ще остане белег..![]()
значи вместо да използваш пинсета, ти си решила да се обезобразяваш..... лол![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Съмнявам се ,че ще остане белег,не се прави повече на севилският бръснар и потрай 1 ден още за лентички!.Първо си я промий раничката с малко кислородна вода ,ако има нещо мръсно да излезе и сложи малко крем здраве или бочко!
maDamn
Не мисля,че ще остане белег!Спокойно!До седмица ще е зараснало напълно,а ако все пак има белег има доста мазила,които ще го заличат!
Луда жена!Как така с ножичка д устата.Аз съм го правила на краката и се порязах![]()
![]()
Не го прави пак и го намажи с някво кремче за белези.
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..