- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към момичетата за изневярата..
Съгласна съм със Сиси.
Останалите, продължавайте да гледате на живота като черно-бял.
Еди-кои-си не биха направили еди-какво-си.
Като опре ножът до кокала, друго ще се пее.
Какъв нож бе? Всичко си зависи от човека! Да не би това да е нещо неизбежно, което ни очаква всички? Едно е да те насилят да го направиш, друго е да се имаш за по-важен от половинката си и да си правиш каквото си искаш. Айде стига глупости.Първоначално написано от PinkPan7her
То не е до мислене за по-важен. Просто ако ти липсва нежност, разбиране и тн, да, всички мислят, че е по-добре да се скъса. И аз мисля така. Но както каза Пантерката, не всичко е черно и бяло. Много е лесно на теория, на практика обаче е друго.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Сигурна съм, че всички момчета и момичета като им липсва нежност ходят да кръшкат, вместо да седнат, да си вдигнат един жесток скандал и да правят страстен секс за сдобряване...Първоначално написано от Extremescream
Или просто да си поговорят като бели хора... Но е възможно. Повечето дечица на тая възраст не могат да говорят.
Е що генерализираш сега? Не е казано, че при всички е така. Но то липсата на нежност/внимание/ друго не се оправя от едното здраво шибане. Както и да е, казала съм каквото имам да кажа по темата.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Като не се оправя от едното здраво шибане защо тогава 90% от пишещите тука са "здраво са се изшибали заради липса на внимание".Първоначално написано от Extremescream
Или може би другия им е обръщал повече внимание? Защо тогава не са с него? Изневярата е малоумно действие, унижаващо човека, когото "обичаш" или просто не искаш да зарежеш. Не намирам никаква логика в нея, освен "аз съм нещо повече от него и ще правя каквото си поискам".
Пантера, не получих никакво разяснение относно питането ми. С класификации отбиваш номера, но не това е въпросът.
Естетсвено, че светът е с много измерения и гледни точки - безкрай. Само, че за да те има и да оцеляваш, трябва да заемеш позиция и да я отстояваш. В тебе има и мъжки хормони и женски. Но едните са повече и те определят. Сещаш се нали, или продължаваме да сме черно-бели....?
Казах.
![]()
Именно..Първоначално написано от bratignat
Пантерке, и аз съм попадала в подобни ситуации. Приятелят ми не ми даваше необходимото, имах все още чувства към бившия, имах възможност и желание да изневеря с бившия, но се отказах в последния момент - буквално преди свалянето на дрехите ... само за да не мамя човека.
Един друг пък като разбра, че искам да късаме ми даде възможността 2 дни да правя каквото си искам, за да се уверя, че наистина ще ми е добре с някой друг, а не с него. Мислиш не ми мина през главата да се ч*кам с друг ли? - имах цели 2 дни да си вея байряка, но му казах 'Не, късаме' и си правех после каквото ми е на душа, без да вкарвам някого в интриги и лъжи.
НЯМА основателни причини за изневяра ...
И си мислиш, че не си изневерила само защото фактически не си си свалила дрехите?
Изневярата е започнала мноого преди това.
Напротив. Аз приемам единствено физическия контакт за изневяра, но това няма значение. Важното е човек сам къде поставя границата си и дали смята, че я е преминал.
Когато обичаш някой друго не търсиш... щом изневериш значи нещо не е наред! И да съгласна съм с другите, че щом е станало веднъж ще стане пак![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Първоначално написано от PinkPan7her
Тук не мога да се съглася с теб. Кой нож да опре до кокала ? Ще кажеш, че ще се умира. Това е чисто личен избор. Да го направиш или не. Нито някой може да те накара, нито еди какви си обстоятелства могат да те накарат. И Господ да слезе на Земята пак не може да те накара, ако ти САМ/А не го искаш. Говориш за изпадане в такава "ситуация". Еми аз съм бил. Много добре знам к'во е. И то да го направи не с кого да е, ами с някого който ми се водеше доста добър познат (да не казвам силна дума като "приятел"). Можех след това и аз "да върна жеста", но не го направих. Всичко е до личен избор. И продължавам да твърдя, че това никога не бих го направил. Бих скъсал момичето, заради друга, но не бих правил нещо докато все още съм с нея. А за да се стигне до там, значи има доста сериозен проблем. Който повечето пъти е нерешим. Но това определено не се брои за изневяра, поне аз не го броя. Та в крайна сметка, това си е напълно личен избор.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"