- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ежедневни дамски превъъзки
Здравейте,мисля че е ясно.Вие използвате и ако да какви.Защото има толкова много различни марки на пазара.Благодаря![]()
Ползвам Discreet. Миришат супер яко, любими са ми с аромат на лилия.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
и аз сега съм точно с лилията, но май по- хубави са синичкитеПървоначално написано от PullMeCloser
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Вече и лилия ли има.Аз наскоро си взех sumeer fresh,обаче нем ми харесаха много.
Лилията мисля, че винаги си я е имало.
Сигурно аз не съм забелязала.Като свърша тези ще купя с лилия.Аз сега съм с някакви на bella fresh ухаят на портокал.
Мацки, бяха ми казали, че има ежедневни превръзки на не знам коя фирма, които са черни. Някоя да знае нещо повече ?
Първоначално написано от antifashionshit
Always Platinium. Супер доволна съм, миришат уникално.
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Аз лично в най-последните дни на цикъла ги ползвам или ако съм настинала, защото тогава имам течение. Иначе-не.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Използам Always Platinium , адски доволна съм и със супер тесни дънки (в повечето случаи само такива слагам) изобщо не си личат .
Descreet и ето тези на Либрес - http://static1.framar.bg/product/2-libress-string.jpg за прашки.
Хубави ли са тези на Либрес за прашките? Аз обикновено ежедневни не използвам, в смисъл както някои по-нагоре беше казал в края или в началото на цикъла, когато течението е малко или е към края си. От Либрес съм доволна, Descreet също са хубави, но по-рядко ги ползвам. А, тези Always Platinium са тези новите в лилавата опаковка, нали? Тях не ги ли водят нормални или са ежедневни?Първоначално написано от taamara
Е те ежедневните по принцип не би трябвало да си личат ;дПървоначално написано от ralinka17
Ползвала съм и от тия розовите Карина ли кви бяха ;д и Фреш (дано не бъркам пак името ;д ) ,Флирт (от тях и интимния им гел е мн.хубав) ,но напоследък си взимам Дискрийт ,защото са много тънки и са с цветенца ;д
Ползвам ги след последния ден от цикъла за всеки случай ;д и когато очаквам да ми дойде.Понякога и по време на овулацията.
Шофирай разумно - стигни жив!
Ползвам на Дискриит тъничките и малко по-дебелите за края на менструацията. Миризмите обикновенно си ги редувам,ама май най-ми допадат тия морскитеНа Натурела също са хубави.
Аз ежедневни ползвам когато наближи да ми идва,за да не ми цапа бельото,а и да не се чуствам дискомфортно до момента в който мога да стигна до тоалетна и да се оправя. Също така ако ми се налага да съм навън цял ден,продължително или да пътувам също ползвам за по-голям комфорт. Но всеки ден обикновенно не ползвам - предпочитам да оставя 'кожата' ми да диша![]()
Не използвам.Кожата ми не понася никакви ароматизирани или непамучни превръзки..Момичетата,коит имат чувствителна кожа,по добре да не използват,че не ми излезе евтино оправянето след обрив от превръзки..
Believe in yourself.
Discreet summer fresh![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
натурела![]()
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
И дискрийт.Първоначално написано от musicbaby
![]()
Първоначално написано от PullMeCloser
Discreet ползвам.![]()
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥