- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Домашни маски за проблемна кожа
Здравейте!
Интересувам се какви домашни маски има за проблемна кожа,с тез тъпите химии в маските нищо не става....
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ми хума с лимон (сок)намазваш, чакаш 15 мин, после стържеш и измиваш; Два пъти на седмица
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Какво означава изстръгвам![]()
Ами не съм с акне ,като болест.Имам тук таме пъпки и черни точки.Най-много са на челото ми ,където са като издутини ,но няма нищо в тях ...
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ами хумата засъхва супер брутално, аз повече от 2-3 минути без пак поне да напръскам с вода не мога![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами както казаха засъхва много гадно и с нокти така започваш леко да я махаш (отлепяш) Защото ако направо тръгнеш да я измиваш става такова мазало, че направоооПървоначално написано от GrippingBosh
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Внимавай с лимоновия сок!Ако кожата ти е чувствителна може да се зачерви и да започне да ти щипе.Първоначално написано от FreshJuice
Като за начало,ако ще правиш горепосочената маска,намали времето за престой с нея на лицето.
И няколко момичета тук бяха казали,че не е много хубаво да я оставяш да засъхва на лицето ти.Просто като усетиш,че изсъхва се напръскай с малко вода.Може да ползваш шишенце с пулверизатор
или пък с мокри ръце и леки потупващи движения да действаш.
Това е от мен.![]()
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Въпрос-защо не е хубаво да се остави хумата да изсъхне на лицето?Аз я оставям и нямам проблеми,а и на опаковката пише да се остави 3-5 минути да изсъхне и да се отмие.![]()
![]()
Защото после кожата изсъхва прекалено много и на някои хора,започва да им се лющи.
Така съм чела.
Иначе аз маска с хума съм си правила само 3-4 пъти.Не ми харесва действието и на моята кожа.
I love Johnny Depp,myself and Enrique Iglesias!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!