- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Тема за подкрепа
Сиренето съдържа предимно мазнини. Кренвиршите имат много мазнини. Другото е ок.
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
има разлика от сирене до сиренеПървоначално написано от StringTheoryPracticist
Да бе и аз бях на принципа "няма нищо лошо да си хапваш" и станах супер гуцаПървоначално написано от NomNomNom
сега ще се правя на госпожичка и евентуално ще се опитам да спазвам някаква диета за определено време и след това ще ям по-нормално, отколкото досега
Да, но това ми се ядешеПървоначално написано от StringTheoryPracticist
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Всъщност така е, моя грешка. Има обезмаслено сирене, което е много добро, но малко хора си купуват такова.Първоначално написано от starburst
Същото важи и за млякото.
Вярно е единствено за сиренето. Млякото от 0,1 процент не е полезно, защото за да се намали дотолкова маслеността се прилагат процедури, от които се губи неговата полезност. Преди седмица гледах едно предаване с известен диетолог, който говореше по този въпрос и каза, че си е чиста дребнавост дали ще ядеш от 1 или от два 2 % предвид това, че разликата е 1 гр. на 100, а масовите сиренена и кашкавали са ти 40 и над 40 процента. Повечето деликатесни сирена са по-високо маслени и е хубаво да не се ядат всеки ден.
Шоколодовите торти също са полезни и не се дебееле от тях.
И аз четох някои статии, според които се увеличава риска от рак като пиеш такова мляко, май даже бяха придръжени с проучвания. Но ако проучиш млякото може да намериш такова, което нищо му няма. Доста разпространено е сред хората, които водят правилна диета.
П.С. по телевизията принципно говорят толкова глупости... но в конкретния случай не са лъгали.
Егати свинята съм станала. Трябва да престана да се тъпча и за седмица-две да премахна бременно изглеждащата пупа. -___-
Поне половин кило трябва да се свали...