- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Сядам да уча по икономика
Така. Запазвам самообладание, въпреки че нямам идея какво изобщо правя. Дано не съм си купила учебник напразно. Пожелайте ми късмет и нека силата бъде с мен.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
успех , да ти е яко![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
ole zaribix sa da ti gonq mneniqta da ti otgovarqm axaxax :dПървоначално написано от BrokenKnight
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
ьахаха във филма ли си бреПървоначално написано от Brooklyn
![]()
аз вчера много мощно се гръмнах .. ааа и оня ден девсъщност като се замисля от 2 седмици не съм пропускал
![]()
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
v palniq fum sam,chakam edin da doide idva drug axax, a ti moe li vecho da si naboxan we brat ,imam chustvoto che ne spirate da pushite 24'7Първоначално написано от BrokenKnight
D
Mr. Makaveli tell me to ride and I'ma ride..
е не вечно е луд ли си![]()
вечерно време изкача тук таме някоя оферта в която аз разбира се автоматично ставам участник![]()
втф
някой има ли идея как да реша х^5=x
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
х трябва да е 0, не може да умножаваш нещо и то да си остава същото, стига това "^" да е умножение.
^ e степен
х на пета е числото
стигнах до това
x^4(x-1)=0
и до един измислен отговор, че x=1
-M.B.
аз като съм специалност "банково дело" нямам икономика![]()
ти да не си "икономика и мениджмънт"?
Решава се:
x^5-x=0
x(x^4-1)=0
имаш две уравнения сега
x=0 и x^4-1=0
ллллллx=1 и x=-1
И трите са ти решения.
не, опер. счетоводствоПървоначално написано от YoungBloodZ
от Сф ли си, коя гимназия
shadow4e, мерси
-M.B.
учи де.. спри да мислиш само за пи*ки
6б3З10