- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Въпрос за анцуг
Здравейте,
сигурно съм объркал раздела но не намерих подходящ и съжалявам.
Искам да попитам откъде мога да си взема анцуг от ония където крачолите на глезените са по-тесни(ако ме разбирате за какво говоря![]()
).От Пловдив съм!
Благодаря!
На сватба ли ще ходиш ?![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Ами от някой спортен магазин. По-евтини на пазара или в някой хипермаркет като Била, Метро и т.н.
викаш, да си вземеш и ти от педалските анцузи, че 'са е модерно![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
никои не иска да чете тъпи мнения така че по-добре не ги пишете
всъщност ги четем, ако не си забелязалПървоначално написано от ImJuzChillin
..... просто споменах, че са педалски... иначе нищо против педо-обществото нямам
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
уби меПървоначално написано от XxDreamerxX
![]()
![]()
не можеш да пуснеш и една тема в български форум без някакъв идиот да се прави на интересен.Лека вечер на всички![]()
Няма конкретни магазини за различните видове анцузи. Влизаш в някой спортен магазин и питаш имате ли еди-какво си и готово. Поразходи се малко из Пловдив или виж online.
И btw въпроса в темата е къде има такъв тип анцуг, а не дали ви харесва или дали е педалски ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Тия са много удобни за ритане.![]()
Вие пък е*ахти как го наредихте човека...![]()
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Аз поне с това описание така и не разбрах кви са тия анцузи ???![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Нещо такова ли?
http://img.shopzone.bg/data/2011/09/...572_416928.jpg
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Еми в магазините на Адидас има такива.
И ако на някои от вас ви се струват просто фешънски, то идеята им е съвсем друга-това долнище е адски удобно за футбол...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
То е създадено за това! ;д
И действително, както казах по-горе...особено в по-студено време не само е неприятно, ами и опасно с гащета да играеш
Е...ако започне да ходи "по кафенца" с такъв и с някакви обувки, с които хората обикновено играят футбол... (не го разбирам т'ва нещо и тва си е :<)
http://aukro.bg/listing.php/showcat?...&change_view=1 към края на страницата има
в адидас щопа има колкото си поискаш
Спортните магазини,пазара навсякъде ги има вече.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Никои не ти иска мнението.Въпроса е къде има а не какви са.Първоначално написано от No5
не съм от пловдив, но съм ходила и др. седмица пак ще ходя...Първоначално написано от ImJuzChillin
по темата: бях гледала (ако си момче) на центъра имаше, ама беше в спортен магазин
Живота е рисуване без гума за триене... : )
Егати шока, че е в спортен магазинПървоначално написано от mynichkaTanq
![]()
Пич, кво стана? Намери ли си долнище? Не може никъде в Адидас да няма, при положение, че модела е техен![]()
Бях пак в адидаса на главната и имаше такъв модел но нямаше номер
Утре ще отида до адидаса в моловете и ще проверя![]()