.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от TheMightyNadenica
    Цитирай Първоначално написано от cvetemoe
    Значи още ме помниш - това е добре.
    Тапа...ти ли си грешка моя ?
    Toя е бащата на всички тролове браца
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Cvetemoe, специално заради теб си сложих нещо по-така за аватар, да се разбира, че съм сатанист. Какво сатанист, направо инкарнация на дявола. Малко фентъзи е картинката, но съм сигурен, че посланието е ясно, нали така?
    Жива подигравка със всичко свято!
    ...

Banned Мега фен
    Помислих cvetemoe за gandalfepi4

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Banned Мега фен

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Гандалф,смешен си,просто си смешен...не били учени,тия били такива,т.е. ти си същия - твоите "факти",които впрочем постоянно се променят и всъщност ние ги смятаме за "доказани",докато някои не ги опровергае,ти по-образован ли си от всички тия хора,че да им лепиш етикет?!Всички грешат,ти си прав...историята показва,че почти нищо "доказано" не е останало константно такова...така че,не обиждай много много!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    Гандалф,смешен си,просто си смешен...
    По тази причина ме харесват момичетата и приятелите ми. Много съм щастлив, че съм дарен с чуство за хумор вместо жалък като някои други хора. Благодаря за комплимента, направи ми искренно удоволствие,

не били учени,тия били такива
    Уви, така сочат доказателствата които дадох нали?

НАЛИ?

,т.е. ти си същия
    Не помня да съм "защитавал" позицията си с лъжи и да съм отвръщал на оборването им с подигравки, а след като истината лъсне като гол гъз на плажа да се покрия вдън горите тилилейски, въпреки че преди съм писал през 2 часа като НЯКОИ други.

твоите "факти",които впрочем постоянно се променят
    Би ли ми казал кое мое становище съм променил? То и аз мога така безпочвено, гледай: "То и ти станчо уж си хетеро, ама сексуалността ти през ден се мени". Ето, виждаш ли колко е лесно да дрънкаш ГЛУПОСТИ без да се обосноваваш?

и всъщност ние ги смятаме за "доказани",докато някои не ги опровергае,
    Ми давай не помня да съм те спирал. ПОКАЖИ МИ къде греша.

ти по-образован ли си от всички тия хора,че да им лепиш етикет?!
    ... това че някой си е написал професията и аз просто си правя труда да я прочета по какъв начин се равнява на лепене на етикети?

А чакай, знам - правиш се че не виждаш елементарната логика за петгодишни, понеже иначе трябва да признаеш фактите - офисните администратори не са учени! wowy gee

Всички грешат,ти си прав...
    Не съм говорил от мое име а от името на, ако не ме лъжат спомените, на приблизително 500 000 учени (дадено лично от тях), обединени срещу по-малко от 1 000 "учени".

На ЕДНИЧКО място не съм казвал, че нещо е така или онака, а само съм казвал позицията на други в случая, научния консенсус.

историята показва,че почти нищо "доказано" не е останало
    константно такова...
    Това ли си казваш нощем докато хлипаш тихо, прегърнал плюшеното си мече?

Почти нищо доказано не останало константно?

Гравитацията, кръглостта на Земята, хелиоцентризма, възрастта на планетата, разните закони на физиката, откритията в ДНК-то ПРЕЗ ДЕН–ДВА се менят така ли?

Наистина си жалък, колко ли отчаян трябва да бъде някой че да изръси такава простотия не мога и да си представя.

така че,не обиждай много много!
    Това па какво трябваше да означава? Единствената "обида" която съм казал е че нарекох ОР-то "бонбон"

ОH THE HUMANITY!!!

А, по-късно (след микро бараж от негова страна) "who's laughing now bitch" в затапващия коментар.

Не се прави че си способен да се залъгваш че съм прибягвал до ad hominem (давай, гугълни го) когато това е позиция по-позната на тебе и колегата ти.

Където другаде съм употребил някаква квалификация, то съм дал и обяснение защо я използвам и защо е заслужена

Почти винаги САМО И ЕДИНСТВЕНО съм казвал (и ПОказвал) че консенсуса на акредитираните учени, биолози е против това, което той се опирва да изкарва факт, а въпросните изброени от него хора не са хубава репрезентация - както казах горските рейнджъри не са учени, известни анти-креационисти, които в списъка без тяхно знание и даже са помолили тъпаците лъжливи да им махнат имената не са много авторитетни.

На едно единствено местенце съм приел позицията лично и съм я защитавал директно, ако искаш да оборваш МЕН, давай. Нямам проблеми с това, би ми било приятно даже.

Но не се прави на змия и да лъжондриш като селската бабичка без сутиен дето ѝ се смеят всички.

Бъди откровен и си кажи че си butthurt, поплачи си ако искаш и ако ще адресираш някоя от точките ми давай, а ако ще искаш да дебатираш еволюцията с мен казвай

The Bird of Hermes

Banned Мега фен
    Не го нападайте всички gandalfepi4, че вижте колко много го карате да пише ... Иначе и аз съм съгласен с мнението му ,за ,,учените''.

Но много се обидих от това http://www.hark.com/clips/kztkpsymwq...h-dumb-bastard
    Просто как може така лошо да ме убижда , какъв лошш чолек ,сатаната УЖАС - плаче ми се ....
    Базикам се

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    1во,нарекох те смешен,не забавен...2ро,нападателният ти подход,които трябва да играе ролята на самоуверен,изобщо не ти прави евала,всичките ти "факти" са ни сервирани от някакви си хора,на които им се плаща за тези "открития",лесно могат да бъдат и манипулирани фактите,това ти казвам,много си самоуверен,много си предубеден,много си циничен,мислиш се за уникален,може и да си,но и останалите не сме по-глупави от теб,зачитай и чуждото мнение(for fuck's sake)!
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    1во,нарекох те смешен,не забавен...
    Наистина ли? Аз пък изобщо не бях ироничен... нито все още съм.

2ро,нападателният ти подход,които трябва да играе ролята на самоуверен,изобщо не ти прави евала,
    Първо ТИ си този който се изпърдя от нищото в темата и започва да яекулира тъпизми наляво и надясно от раз и второ "so what" сякаш за твоята евала живея.

всичките ти "факти" са ни сервирани от някакви си хора,на които им се плаща за тези "открития"
    Ако наистина мислиш това те съжалявам. Искренно. От института който не е направил и едно откритие, лъже че е правил експерименти и те подкрепят дадена теза, а после отказват да представят доказателства, когато НОРМАЛНИТЕ учени им показват че резултатите от техните експерименти показват обратното, хора от въже и кол, тъпаци които ти сравняваш с хората унищожили дребната шарка, сложили ти храна на масата различна от "природния", отреден за тебе безвкусен боклук... Наистина се надявам просто да се правиш на толкова тъп.

лесно могат да бъдат и манипулирани фактите,това ти казвам,
    Докажи го в случая - не виждам защо АЗ да съм този който трябва да се съмнява вмест да изпитва увереност в случая. Сякаш да ми казваш да не съм уверен че Мохамед Али може да пребие новородено.

много си самоуверен,много си предубеден,много си циничен,мислиш се за уникален,
    Да, да, да, да, да. И?

може и да си,но и останалите не сме по-глупави от теб,зачитай и чуждото мнение(for fuck's sake)!

Кое конкретно искаш да зачета?

Започва се тема с имплицитно твърдение че еволюцията (която е толкова доказана колкото и гравитацията) е грешна и се използва за пример мнението на някакви смешници.

Аз показвам че истинските учени (които колкото и да ти е странно не са част от гигантски ню ейдж заговор да ти пропагандират еволюция) не са на тяхно мнение и не само ги бият по авторитет, но и по численост.

Ако някой е предубеден то той е този който предпочита мнението на няколкостотин неквалифицирани лица пред мнението на няколкостотин хиляди квалифицирани лица.

Но го знаеш нали? Ох, как трябва да се чустваш ако и ти вярваш в това позорно, глупаво отроче на тъпанарщината, а не се заяждаш просто. Така трябва да боли от истината, доставя ми почти садистично удоволствие да виждам как се оплита около теб като змиите около синовете на Елакooн и как рано или късно и ти ще бъдеш доведен до насраното мълчание, което от време на време сполетява колегите ти когато са по средата на спор с мен, точно преди да решат мистериозно да изоставят темата, която толкова са защитавали и обгрижвали и да се концентрират върху нещо коренно различно.

Да съм уважавал чуждото мнение - сякаш някаква качествено нова тема разискваме, аз трябва да се правя че хилядите предни спорове на всякакви нива, все свършили еднакво не съм ги видял, да стана tabula rasa и да започна някакъв дълъг дискурс с чукчата който закопах с два поста (или поне така си мисля, след тях мълниеносно изгуби мотивация да пише както преди по някаква незнайна причина).

Казваш да уважавам чуждото мнение? Прав си.

Ето казвам го - прав си, но забравяш че не винаги е за уважение:

“Anti-intellectualism has been a constant thread winding its way through our political and cultural life, nurtured by the false notion that democracy means that 'my ignorance is just as good as your knowledge.'”
    ― Isaac Asimov

Има моменти в които чуждото мнение трябва да се уважава има и моменти когато не. Не бих започнал да уважавам тъпака който ми казва че дядо Мраз е истински, а бих му стоварил една тухла логика на главата.

Па ако може да ме обори.

РИСКА Е НА МЕН

Готов съм по мъжки да си поема последствията.

Мега фен
    когато става въпрос за вяра, "езическата" науката не е нищо (в случаите) когато не подкрепя правилната вяра в истинският Господ Бог(т.е. в истинските Исус + Отца), защото, какво е да имаш ако ще (и) всички(-те) знания на вселената, но световната ситуация си остане до последно все така без непресъхващи(-те) Щастие, Здраве, Реализация, и въобще/като цяло (без непресъхващ-ият) Живот за всеки един от човеците/одушевените?!,

така че, защо са ви знания след като и без друго е съвсем явно че за всичките тези хилядолетия досега човеците (в сравнение с Бог) винаги са си били безкрайно нищожни по отношение на умствения капацитет, това е както машина с фиксирани/непроменливи ниски мощност и капацитет на процесора и паметта (примерно 1 Gflops + 1 GB) не може да надхвърли своя предел, така и човеците никога досега не са могли (а и едва ли ще успеят) да осигурят Вечен Живот от себе си за всеки един от човеците/одушевените, просто всеки, като в това число дори и всеки който познава историята до съвършенство, може да се убеди с "очите" си как такова нещо е невъзможно,

но ненапразно в Библията е писано че за нас човеците "Бог е (просто) Любов", защото достатъчно е да имаш вяра в истинският Господ Бог чрез Любов към всички човеци и Той е верен да "промисли" всичко Необходимо за теб и тях и да го направи/извърши, а всеки духовник/вярващ, който върви по пътя на придобиването на знания и могъщества подобни на Божиите и/или от онези на Бог, единствено се заблуждава и греши, защото точно в това се състои "грехът" още от самото начало на Библията, ева повярвала на дяволската лъжа че тя и адам ще станат всезнаещи и всемогъщи като Бога и така приела окултизма и въобще големите верчески/духовни знания и способности, а в следствие на това чрез нея също така постъпил и мъжът и адам, но резултата от това бил единствено че те се оказали неправедни/грешни и вече недостойни за Рая, и това е защото само Бог е безкраен по отношение на "капацитет(-а)", докато човека е единствено безкрайно малък в същото отношение, ето защо Исус нарича човеците с фразата "тия малките"(Матей 18: 10-14), защото за човеците е невъзможно да бъдат големи успешно в такова отношение, тъй като там действува само "тъмнината", т.е. единствено "тъмнината" е източник на големи(-те) верчески/духовни знания и способности за човеците

в вселената е невъзможно да има повече от един единстевн Господ Бог, затова човеците са просто потребители, в същност когато Вселенският Администратор сътворил цялата вселена като място за живот на много потребители, в един момент, понеже още нямало нито един потребител в Вселената, Той казал на Синът Си Исус: "време е да сътвориме потребители(-те) прилични нам", така Те сътворили човеците, мъж и жена, защото това е в основата на Творението, такава е неговата Природа

Мега фен Аватара на Concussion
    ^Имай милост...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    ^Имай милост...
    аз не трепя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си