.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...

Изгубена лична карта

Каква е глобата при изгубена лична карта и къде трябва да съобщиш първо при такъв случай? Някой да си я е губил?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен
    В полицията би трябвало да се съобщава. Най-добре питай в паспортно, където и без това трябва да подадеш формуляр за нова карта. Има глоба, преди 5-6 години беше 50-60 лв. Сега- не знам колко е .
    Трябва да я обяват за невалидна и да си извадиш нова.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Не казвай че е изгубена а измисли някаква история че са ти я откраднали.По принцип глобата е от 50 до 150 лева,обаче ако имаш късмет и им проточиш един локум как са ти задигнали портномето с документите от градския транспорт без да разбереш - може даже и да не ти сложат глоба.
    Иначе ти трябва само таксата за нова карта.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на mynichka
    Кажи, че са ти я откраднали- защото за загубена таксата е доста по- висока. Иначе мисля,че за откраднаха вземаха глоба- 30/ 40лв. и за нова карта 18 лв. бавна поръчка.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Моята я захубих на бала. Пиши обяснение, че са ти я откраднали .. не казвай, че е изгубена. Иначе отиваш по най - бързия начин в районното,пишеш обяснение къде са ти я откраднали,те обявяват старата за невалидна,попълваш документи за нова, снимат те пак иии цените не ги помня .. на мен ми трябваше бърза поръчка, така че някъде към 40 лева мисля да беше
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    В къщи...
    Мамка му. От малък град съм и тук няма градски.. Направо ще ми се пръсне главата, немога да измисля една история как са ми откраднали портофела..
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Мамка му. От малък град съм и тук няма градски.. Направо ще ми се пръсне главата, немога да измисля една история как са ми откраднали портофела..
    Е, то не е нужно да са ти я откраднали там където живееш. Кажи, че си пътувал някъде- примерно до село с автобус или най-добре с влак. Или до някое близко населено място , или пък са ти преджобили чантата в съблекалнята, докато си имал физическо в салона...и т.н. Варианти много. Не разтягай локуми, кажи им го с две думи.

брат ми когато си загуби личната карта му взеха 20 лева, зависи според това дали си в голям град, поне така мисля ..

Аз наскоро си я загубих Ако е първо нарушение е 50 лева. Подаваш сигнал в някое РПУ, обявява ти се за невалидна и така Подаваш документи за нова. Даже ако искаш си остава същата информация. И чакаш да ти я направят.

ЕДИТ: забравих да спомена, че те пишат като криминално проявен

Град
    В къщи...
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo

ЕДИТ: забравих да спомена, че те пишат като криминално проявен
    wtf..?!? в досието ли? "Небрежно държание към лични документи" ?
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Кажи,че са те нападнали мангали и са те ограбили, дори и телефона ти е откраднат, затова ако трябва пусни и жалба за откраднат мобилен телефон и мисля,че може да избегнеш глобата

Супер фен Аватара на Shia
    добре,ако се каже,че не мога да намеря и предполагам,че е открадната мога ли да отмина глобата,че и аз я изгубих.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    За открадната няма глоба. На мен пролетта ми откраднаха протмонето и още същия ден отидох в районното да пиша обяснения, платих си и си подадох документи за нова. Никакви пари за глоба не са ми искали.

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    За изгубена има глоба от 30 лв, но изчакай малко и виж дали някой не я е намерил и да не би да я е върнал в полицията. Ако до 3 седмици не се намери плащаш глоба към 30 лв и си правиш нова карта. Мойт беше на един месец като я изгубих
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на polssa
    Град
    съмуеър ин йор фъкин хед :)
    трябва ли някакъв документ от родител , защото съм под 18 и не искам нашите да разберат, че съм я изгубила ?
    I'm great in bed.
    I CAN SLEEP FOR DAYS.

-I love you.
    -Cool. I love food.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си