.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Фотосесия - Фризьорски салони

Здравейте тази година съм абитуриентка и скоро имам фото сесия в студио.Искам да си направя някаква прическа но да е нещо прекалено все пак не е абитуриентска.Може ли да ми препоръчате някой салон и да не е прекалено скъпо.(В Варна )

Повече от фен

Re: Фотосесия - Фризьорски салони

Цитирай Първоначално написано от misskisss1
    Здравейте тази година съм абитуриентка и скоро имам фото сесия в студио.Искам да си направя някаква прическа но да е нещо прекалено все пак не е абитуриентска.Може ли да ми препоръчате някой салон и да не е прекалено скъпо.(В Варна )
    За теб какво е скъпо? Дай някакви конкретни цифри. Прическата най-добре да им е занесеш на снимка или заедно да е измислите, където и да избереш да отидеш.

Ами до 20-25 лв не повече.

Повече от фен
    Ами за 20-25 лв. прическа не знам къде изобщо правят. За тези пари можеш да си направиш сешоар и подстригване примерно, но прическа едва ли. Ако косата ти е права и искаш да си различна , можеш да си направиш изсушаване с дифузер, за да изглежда по-обемна и чуплива.
    Прическите по фризьорските салони са от 50 лв. нагоре.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от teddybearMV
    Ами за 20-25 лв. прическа не знам къде изобщо правят. За тези пари можеш да си направиш сешоар и подстригване примерно, но прическа едва ли. Ако косата ти е права и искаш да си различна , можеш да си направиш изсушаване с дифузер, за да изглежда по-обемна и чуплива.
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Е зависи за парите смис... В София една прическа може и до 20-25 лв да варира, но говорим без подстригване...Просто...тряб ва да потърсиш - не знам за Варна... Иначе нещо такова? Не е нещо прекалено а и едва ли е толкова скъпо
    http://prikachi.com/images/216/2908216F.jpg
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...jan11_pa_b.jpg
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Голям фен Аватара на shaunaa
    Edna priqtelka si be6e na pravila takava pri4eska s plitka, v edin salon w Aksakovo, za6toto tq e ot tam i se se6tam, 4e daje nqma6e i 20 lv
    Вярвай в мечтите си !

Всъщност в по- малките градове за не повече от 30 лв. правят много сполучливи прически, но не разбрах тя от кой град е.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от blondeVIP
    Е зависи за парите смис... В София една прическа може и до 20-25 лв да варира, но говорим без подстригване...Просто...тряб ва да потърсиш - не знам за Варна... Иначе нещо такова? Не е нещо прекалено а и едва ли е толкова скъпо
    http://prikachi.com/images/216/2908216F.jpg
    http://woman.hotnews.bg/static/uploa...jan11_pa_b.jpg
    То само сешоара ще и излезе 15-20 лв., а ако е с дълга коса плитката ще отнеме време за да стане хубава и да я закрепят отпред. Не вярвам да е до 20-25 лв. Конкретно в кварталния ми салон само сешоар е 15 лв.
    Ако само и сплетат плитка, но без да е сложна , а най обикновена, може и да и излезе до 20-25лв. Особено ако трябват аксесоари - фиби или нещо специално за да се закрепи ще излезе повече.

Супер фен Аватара на BoCupycake
    Град
    България
    Ако не е толкова специално събитие,защо не се направиш сама или,ако имаш приятелка на която се отдава.
    В интернет може да намериш толкова клипове как да си направиш лесна и оригинална прическа и сама.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    То само сешоара ще и излезе 15-20 лв., а ако е с дълга коса плитката ще отнеме време за да стане хубава и да я закрепят отпред. Не вярвам да е до 20-25 лв. Конкретно в кварталния ми салон само сешоар е 15 лв.
    Ако само и сплетат плитка, но без да е сложна , а най обикновена, може и да и излезе до 20-25лв. Особено ако трябват аксесоари - фиби или нещо специално за да се закрепи ще излезе повече.
    Пак казвам навсякъде е различно В салона, в който аз ходя една такава плитка е 15 лв макс + изправяне.. да не говорим, че съм ходила при фризьор за подстригване + изправяне с преса за 10 лв А и поне аз по начина, по който я правя не трябва нищо повече от една ластичка от тези найлоновките за да се закрепи тази плитка
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си