- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ще свaлиш ли дреха пред предишния? vol. 2
НЕвъзможноо еее
Последно редактирано от Bastard : 02-09-2012 на 12:49
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Само блузката ли сваляяй всичкооо![]()
![]()
и аз ще те последвам :Д
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
няма да свалям нищо
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Якето и шапката
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
ще си развържа връзките![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
обиците![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
щом казваш
забрави да кажеш ти,какво ще свалиш ? ;D
оуу ;д нека да бъде тениската ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
добрее
п.т. обувките
нищо.............
нищо
10 букви
чорапите, да не й миришат ;д
sapphire5![]()
тениската да види гърбяга
Якето .
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
якетоо
10 букви
гарда свалям![]()
sapphire5![]()
ехеее
якето