- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Спешно МНЕНИЕЕЕЕ
Здравейте ПРИЯТЕЛИ!!!
Обръщам се към хората от вас които са с по-голямо въображение и дар слово. МОЛА ВИ ЗА ПОМОЩ- трябва ми есе на тема " най непорочнияг носи в себе си косъм от дяволска опашка и най злият крие дълбоко в душата си перо от пречупено ангелско крило", но тъй като не намерих нищо в нета (и както вече казах не ме бива) помогнетееее![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
става въпрос, че у всеки един човек се крие добра и лоша страна, и че няма напълно лош или напълно добър човек..... темата никак не е трудна![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
и все пак си по-добре... аз сега пиша реферат за ДьолокроаПървоначално написано от ani93
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
точно ;х ..... в Google няма нищо... Wikipediq не ми зарежда... коффтиПървоначално написано от ani93
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Пиши за хората като цяло, за добрите и лошите им черти, за това че и в най-лошия човек има зрънце доброта, и в най-добрия дреме нещо зло, но е въпрос на личен избор, кое ще позволим да надделее. Ей такива неща.
А за Дьолакроа- Фердинан Виктор Йожен Дьолакроа (на френски: Ferdinand Victor Eug
дуализъм ти е ключовата дума.
аз бих забегнала към източната философия или пък бих използвала библейски мотиви (Луцифер, например), физични понятия като кинетична и потенциална енергия и изобщо потенцията на човешкото същество, животинска природа - разум/дух, прочее...
можеш да стигнеш и до смъртното наказание и дори да използваш филмови персонажи, като Сам и Дийн от Свърхестествено, които извършват убийства, но не биват наказани. дори паралелни реалности, математически допускания, проекции на друго себе си, в есето всичко е позволено.
просто развържи въображението си, помисли и напиши нещо. истинско, живо, нещо, под което би се подписала, това е сред малкото шансове, в които можеш да покажеш себе си и някой да те види.
//твърде емоционално, сори, настроение:Д
^честито....
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
аз засега написах една страница.... и ми трябват още двее.... кой луд се връзва да пише реферати по изобразително
![]()
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
Ето малко от нет-а за творчеството муПървоначално написано от thegreenzombie
Свободата води народа (на френски: La Libert
Имало едно време дете, което много обичало лъскави неща. Един ден то видяло лъскава монета на улицата, навело се да я вземе, в това време от нищото изскочил някакъв психар. Той ритнал детето на улицата и го убил.
Поуката е не чети теми в тъпия форум, А СЯДАЙ ДА СИ ПИШЕШ ЕСЕТО![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
[quote=teddybearMV]Ето малко от нет-а за творчеството муПървоначално написано от thegreenzombie
Свободата води народа (на френски: La Libert
fear4o <--- май bro' xDD
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out