- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво не ви харесва в раздела?
Ей, Богу, минало ми е времето за този форум, но уви, сърбят ме пръстенцата да се намеся тук![]()
По въпроса с правилата, редно е когато потребител се регистрира, да ги прочете. А простичката истина е, че с малко възпитание и сиво вещество, дори и непрочетени, повечето правила няма да бъдат нарушени, драги ми смехурковци![]()
Що се отнася до раздел Секс и форума като цяло, мисля, че би било хубаво да се появят теми, в които (до колкото е възможно) да могат да се проведат някакви градивни дискусии. И въобще, липсват смислените теми, липсват и разговорите, които да накрат потребителите да се позамислят за неща различни от скъсани презервативи и бели течения.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Важните теми ако ще и в 5 цвята да ги оцветят, никой няма да ги чете. Лапетата като отворят темата (ако случайно я видят де) и видят че има много писано, решават да пуснат нова тема, за да получат конкретен отговор. В 99% (айде да не е 100) от случаите се повтаря едно и също и това изнервя останалите и почва едно яко тролене и нареждане.
Не знам кой предложи подраздел "бременна ли съм". В началото ми се стори адски смешно, но като загледах темите и...
Имам едно тъпо предложение ама не знам...Примерно човек като се регистрира да го праща автоматично в страницата с правилата. Някъде между точките да има един линк "продължи към форума". И да не ги пуска по никакъв начин в него, докато не намерят линка. Но и да не е най-долу че да не скролнат набързо. Нека е между редовете, за да вземат да четат и да го търсят и дано им се набие нещо в дебелите кратуни.
Женско съм! Пикая клекнала...
Не се притеснявайте, новия модератор с въображаемите скайп приятели ще оправи всичко![]()
Той разделът си е добре, не ми се налага вече да гледам филми даже... Само ако сервирахте пуканки и бира.
Правилата на форума са сложени на видно място в сайта (първата тема във раздела горе), никой не ги е скрил - http://www.teenproblem.net/f/pravila.htmlПървоначално написано от imamkrasivouho
Няма смисъл при всяка заключена тема, да се излагат причини и доводи на дълго и широко, след като може да се цитира само една или няколко точки. Повечето теми е ясно защо се заключват, само като ги погледнеш, а който се интересува винаги може да погледне правилата и да се досети.
1. Да не се обръща чак такова голямо внимание на спама в темата за снимките. Писна ми да гледам през 1 страница по 2 модератора да правят забележки за спама все едно темата е светия граал. Стига да се спазва добрия тон на дискусията не виждам нищо лошо да се коментират снимките, все пак темата не е от сериозен характер, а е по-скоро за забавление.
2. Ако има тема от сериозен характер(или поне да не е трол) на латиница да не се заключва , а модератора да я редактира и да даде линк към кирилизатор, и чак след това евентуално да я заключва(виждал съм да го правят тук)
3. Напомням , че кандидатурата ми за модератор още важи![]()
И за да не повтарям неща, които вече са написани казвам , че съм 100% съгласен с написаното от NightGuardian по-назад в темата
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Модераторите да не заключват тема с "аЗ" или "Добре, радваме се", а да постват точката от правилника + самото правило.
Права е imamhubavouho - като ми кажат точка 8, аз кво разбирам?
като не искаш на дълго и на широко просто правете така - Пример: т.8Първоначално написано от Sh@d0w
Сега и , ако това ти е проблем не знам... Не остроумничи вече.![]()
А не аз нямам проблем с това. И на мен ми харесва попринцип когато дадена тема се заключва с довод а не с "аЗ".
Ще го имам в предвид предложението ти.
и буф бутона "съгласен съм" и никой пак не е прочел.Първоначално написано от naksdy
Повторението му е майката. Като се слагат тези правила при всяко нарушение , ще се научат рано или късно!![]()
с подписа 'а3' заключвам само аз и то теми, за които смятам че не е необходимо да се обяснява защо е заключена - пълна олигофрения, или авторът ме е помолил на ЛС и такива. Никога няма да напиша това при някой нов потребител, който е попитал нещо и търси отговор. Тука не съм за да се правя излишно на гадняр.Първоначално написано от PinkPan7her
По повод дискусията ви за модерирането и заключването, практиката която бях наложил и бях помолил модераторите да се съобразяват е; тема да се мести ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ако авторът е с малко постове (под 50) или особено ако е регистриран скоро - (месец - два). В такъв случай му местим темата и се разписваме в първия пост или в отделен пост за действието, което сме извършили (щото пък много пъти после вдигат олелия 'къде ми изчезна темата').
ОБАЧЕ във всички останали случаи заключваме с подходящото обяснение, и целта на това е да НАУЧИМ хората как да ползват правилно форума, защото с една заключена тема ще го жегнеш и той ще си вземе бележка къде е сбъркал, а иначе най-лесно е да я тропнеш където искаш, пък те после работливите пчелички ще си я местят.. което е грешна философия. Помагаме на новите, а другите ако не са се ориентирали, им подксазваме със заключени теми.
Относно подписът на модератора - това за мен няма значение с линк ли е, с текст ли е.. по-добре с текст даже, да вземат потребителите да се поинтересуват къде са правилата (на достатъчно видно място са - най-горе на ВСЕКИ раздел), пък белким прочетат и някоя съседна на тая точка, с която не са се съобразили.
Освен всичко - някой пъти тема се заключва, без да има ясна обосновка с правилата - например за изчерпана тема или пък аз заключвам за недостатъчно цивилизован език у автора и т.н.
Мисля, че трябва да се предупредят разни форумни звезди, които пишат по 10-15 пъти в една тема.![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Аре стига се ревали, безтуй по цял ден няма кво да правите поне ще свършите нещо полезно. Друг е въпроса , че поне 50% от потребителите, които пишат на латиница го правят щото си нямат и идея какво е кирилица и латиница.Първоначално написано от miminko
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Според мен не се обръща достатъчно внимание на спама из темите, писна ми да чета мнения, в които няк'ви пикли и пикльовци се заяждат, защото си имат време за губене. Също така безсмислените коментари трябва да се трият, все пак този форум е за да си помагаме и да споделяме опит, а не да се заяждаме или подиграваме един на друг.
Освен това, темата "бременна ли съм" явно доста тормози младежите в днешно време и ще е добре да се направи важна такава.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Мадам, като ти пречи реването, има един бутон - горе вдясно, пише "изход" на негоПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
Драги мои, смешно е да сте неграмотни, смешно е също, дори и да не спазвате някакви елементарни правила за правопис и пунктуация, по някакви необясними (безумни) за мен причини, да не използвате собствената си Писменост, бе, мамка му. Това изобщо не би трябвало да се коментира.
Също, ако тези силно безхаберни хора модераторите ги нямаше, форум надали щеше да има. Или, дори и да има, щеше да цари пълен хаос и безхаберие. В този ред на мисли, редно е да си мерите приказките по отношение на хората, които ви четат глупостите в името на това да има къде да си показвате магарията.
Що се отнася до правилата, еми не, не мисля, че е редно да се слага съдържанието на члена, да сте прочели, не са толкова много. Тъкмо, ако решите, като един съвестен форумен потребител, да видите къде сте сгрешили с чудната си темичка или коментарче, ще си отворите правилата, които, крайниците си залагам, не сте прочели и ще откриете защо ви се смеят/дървят останалите.
С две ръце подкрепям мнението на naksdy, поне при регистрацията някой да обърне внимание, евентуално, на някаква част от правилата.
Малки, големи и пораснали тийнове, уважавайте себе си, бря!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!