- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- трябва да споделя някъде
толкова съм щастлива, след бурята винаги изгрява слънцеоххх, на седмото небе съм от щастие
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Сподели, съселянке!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
оххх, невероятен е ...Толкова съм щастлива, влюбена, усмивката ми момента буквално подминава ушите ми
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
влюбена на втория ден.. утре вече ще има:
Сладкишче толкова те обичам, че ще те изпапкам..
thegreenzombie- ma lil' sis![]()
Първоначално написано от dinqta
Първоначално написано от ledenakrasota
да бе, тва да си казвате обичам те на първа среща не е работа
след shitstorm няма слънце, а само фекалии
n00bs
не съм влюбена след втория ден![]()
не можете да ми развалите щастието ...![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
и кво стана, май за пореден път се оказах прав, че приятелство между момче и момиче няма![]()
намери миПървоначално написано от Ashenvale
Ела за 1 ден в моята компания.Първоначално написано от FeelMyPain
Най-добрата ми приятелка-2 години чисто приятелство.
таз табела си я заври в гъзаПървоначално написано от Ashenvale
фиърчо, ако е яка, и ако ти каже, че иска секс, ще забравиш за приятелството, айде моля ти се
няма, да ...Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
Първоначално написано от FeelMyPain
хахах не видя ли, че Shadowa я поства след като заключи нещо![]()
ходя в другите раздели само да троля, не ми е фикс идея да следя малоумния модератор, но ще го посрещна с една дълга българска, като се вясне в кофата
Всъщност не. Преди имаше такива предложения и такъв момент, но той отмина.Първоначално написано от FeelMyPain
FeelMyPain, само секс. Това ти е в главата. Само това. Не виждаш другата страна на нещата.![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Секса е нещо хубаво и приятно! Защо да не ни е главите?Първоначално написано от ledenakrasota
Ако не бяха тея "приятелки" сигурно още щях да съм девствен.Ама вие, наивни момиченца, си вярвайте, че мъжете сме ви дружки и обичаме да си сплитаме косите и да си говорим за бели,жълти,кафеви и друг вид течения.Първоначално написано от ledenakrasota
Такива ограничения няма.С един културен човек можеш да с говориш и за секс, и за футбол.
![]()
и за чий грездей ще си говоря за футбол с теб, а не с някой мъж![]()
Защото моите топки са две и са много по-хубави от тази, която я въргалят и ритат на терена.![]()