- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Поредната тема за пиърсинг..
Здравейте знам че вече има много теми по този въпрос но някой бяха от 2006и2007 вече съм чела доста за това...
Та така значи искам да си направя пиърсинг на пъпа след време може и на веждата и на езика .. Искам само да ви попитам за хубаво студио в София може и в КюстендилИ да ми кажете горе долу колко пари взимат (за да си имам подготвени
)
Мерси предварително[/b]
Я , потърси още малко, тая година 10 човека само аз видях да питат за същото!
Има хубаво студио на Витошка, там съм се пробивала преди години, не ме болеше въобще, а аз съм голяма лигла![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
студио МАНИЯ и студио ТРИП ХАУС независимо кое ще избереш няма да съжаляваш![]()
![]()
Някои казват, че нашата власт се клати! И на коча мъдите се клатят, ама не падат! - Тодор Живков
Виж видях нали че има подобни въпроси и съм ги челаПървоначално написано от Josefinne
noo искам да знам какви са цените
горе долу
![]()
35-40 лева са преобладаващите цени.
Аа и да ви питам трябва ли да ходя с родител защото нямам 18 Пък и не съм много сигурна дали наште ще се навият да дойдат с мене![]()
в София - "На Тъмно" ... супер готини са хората там... +това този месец има промоция и ще ти излезе не повече от 25 лева![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
a Az sym na 14 she hoda s edna priqtelka koqto e na 16 she mi napravat li problemm ??Първоначално написано от thegreenzombie
При първото ми пробиване излъгах,че нашите са в чубина и няма да направят проблем,получи се.![]()
Абе а как да стигна до "На тъмно'' с метро ??
Успех в прокопаването!Първоначално написано от crazy13
Иначе в бг мапс има една чудесна опция - МАРШРУТ в ляво на екрана се намира. Цъкаш от падащото меню, да не е с автомобил, а с обществен транспорт, пишеш си адреса в едното поле, после адреса на На тъмно в другото и ти излиза точно какво трябва да вземеш, колко спирки да се возиш и от къде до къде трябва да ходиш дори.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Horaa napravih si piyrsingaa![]()
![]()