- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кефи ли ви турската чекия
И кое му е извратеното бе Калоянчо, Разбирам да съм казал.... най обичам да го извадя от гъ3а й и да ми го налапа.... Не че тва не ме кефиПървоначално написано от IseeDEADbodies
Мога да ви напиша книга с извратении... новото поколение нямате никакво въображение
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Времето ти за реклама изтече... (wasntme)
П.П. - Прощавай за буквата... Просто името се среща и в двата вариантаЗа друг път ще знам.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Дори и лошата реклама е реклама... Винаги мога да се саморекламирам. А като искаш да се направиш на оборотен, питай ивета да ти каже как се казвам!Първоначално написано от IseeDEADbodies
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
^Минете на ЛС.
Благодаря.
Първоначално написано от IseeDEADbodies
ЙесПървоначално написано от AlokiNn
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами то на мен какво да ми харесва? Единственото удоволствия, което получавам е от това, че му е хубаво. Не виждам нищо лошо в цялата работа, никога не съм му отказвала това... просто не ме бърка![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Трудна работа е това
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Тука обаче нема мацки дет да се кефят, щот са все некви плоски сигурно
абсолютно съм на това мнение.Първоначално написано от badsector
Първоначално написано от spiderwow
Не съм толкова умрял за тва.
Първоначално написано от ubuntureload
![]()
(само че в моя случай аз лапам) Харесва ми, мръснишко е ... но нямам нек'ви големи гърди, ама пак се получава
ба .. все едно ми прави чикия .. а по - яко е да прави чикия без ръце![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Чак турска чекия - не.
Ама е приятно да го поразмачка между гърдите докато си играе с него.![]()
...
Много ме кефи турската чекия.
наистина излгежда доста дебилно...
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не ми харесва и никога няма да го направя ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
Нямам нищо против, не съм някаква супер надарена, но си е добро, заигравка е, не отказвам.
Стига да има хубави цици и да го близка.. чудно става
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Харесва му как изглежда,но като усещане на дали е по-яко от свирка или ръчна.
Believe in yourself.