- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа за Р.Д
Здравейте, извинявам се ако има вече такава тема , но не намерихУтре имам рожден ден и искам на ида на училище с по различна прическа , косата ми е средна дължина права с крив бретон ! Моля ви давайте предложения
![]()
![]()
Така ще мога ли да попитам как се къдри с молив ? Благодаря![]()
Абе вие нямате ли преси, маши, че да се къдрите с МОЛИВПървоначално написано от Natinka1123
От един път на косата нищо няма да и стане..
awerw♥
^^ Тцтцтц... ами може да и писнало да ходи права или къдрава и да иска да се накъдри с молив.![]()
Амии навиваш си малък кичур от косата на молив и отгоре минаваш с преса![]()
Имам! Но просто ми казаха че и с молив става и затова ми е интересно как точно става с моливПървоначално написано от sapphire5
![]()
Обаче ако си с някаква късичка коса (да речем, до рамото или малко под рамото) стои тъпо. До колкото знам си на 12-13![]()
.. та недей да си правиш големи обеми и да слагаш много лак за коса, също съобрази прическата и облеклото да си ходят
![]()
Накъдри се небрежно с машата, преметни голяма част от нея (косата де, не машата) на една страна (различната от тази, на която ти е обикновено) и зашипи с цвете, шнола или нещо такова.
Обожавам тази прическа:
или така
http://www.vbox7.com/play:70221a0d
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
[quote="zlatit0o"]Обаче ако си с някаква късичка коса (да речем, до рамото или малко под рамото) стои тъпо. До колкото знам си на 12-13![]()
.. та недей да си правиш големи обеми и да слагаш много лак за коса, също съобрази прическата и облеклото да си ходят
[/quote
Между другото днес ставам на 14![]()