- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- ЗАБАВЯНЕ НА ЦИКЪЛА. СПЕШНО Е!!
мм да ви питам нещо... ейсега на 19 и 20 ноември отиваме на един хотел с басейн няколко семейства с децата.. и на мен ми се очертава тея дни да ми дойде. Ако знаете някои начини за забавяне на цикъла или поне намаляването на кръвотечението споделете. (октомври ми свърши на 28 ) мерси предварително
![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Бебе.
А според теб мини размера за какво е ? Дори и да има начин да си забавиш цикъла, защо да причиняваш такива неща на тялото си?Първоначално написано от gotinataAa
мм даа знам за мини размер..ама не искам такива неща... ами сигурно не е здравословно ама сега.. само питам дали знаете.. па ако не може да се забави ще си седя на шезлонга или у стаята![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Що пък да си я разваля? Щото в тоя хотел ще има само 1 басейн и нищо повече ли? Тампоните не са опасни, ама хората като тебе са тъпиПървоначално написано от mon4eto
![]()
оф... не ви карам да ми пеете за тампоните,, питам ви дали има някакъв начин за забавяне ,,,,
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
С витамин Ц и то ударни дози,но все пак не е хубаво да си играеш така с организмът .
Не е нужно и никак не е препоръчително да си разваляш здравето,заради една почивка.Дори няма и нужда да си развалиш почивката... просто слагай тампони,докато си там на басейна и се наслаждавай.. Няма да попречи,но гледай да не използваш често тампони и да НЕ спиш с тях(само като си покрай басейна ги ползвай-редовната им употреба никак не е хубаво нещо).Като си девствена използвай малките(няма да те изядат,нищо страшно не са ;д),ако не-лежи си на шезлонга,другата ваканция ще си в басейна)) ;Р
Средствата за забавяне на цикъла предполагам са някакви хапчета,които може да ти ги препише гинеколог,обаче са мн непрепоръчителни за организма ти-едва ли ще ти ги даде.
Айде успех и хубава почивка!![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
аха благодаря ви на всички.. евентуално това с витамин Ц ще пробвам.. а сега само се надявам да не ми се падне на тези дати..![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Не обръщай внимание на мнения с тампонйите. И няма нужда да забавяш цикъла като идеш не трябва да те интересува никой..може да влизаш в басейна с превръзка после сменяш и готово никой няма да разбере :P правила съм го нищо не се разбира
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
Гнусна си !Първоначално написано от xxKiFlAxx
Авторке, това с витамин Ц-то, малко ме съмнява да подейства, ама.. ти си знаеш. Иначе всички останали хапчета, които биха ти свършили работа се предписват от гинеколог. Можеш да се посъветваш с майка ти, също така.Да видим тя какво ще каже по темата.
Наистина много гнусно и нехигиеннично. Какво ви става бе хора?! Как така само с превръзка и хоп в басейна? Ужас!Първоначално написано от xxKiFlAxx
![]()
:Д:Д хаха майка вика "абе то може и да не ти се падне тия дати, ама ако е тия дати.. по добре с превръзка на шезлонга.. а и за витамин ц не съм много сигурна..." ммм аз не мисля че в басейн е мн добре да се влиза с превръска,, гнусничко си е.. може би по-скоро така може ако си на море . та... общо взето разбрах че няма начин да се забави... и само ще се моля да не ми се падне тези дати. МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА СЪВЕТИТЕ
![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
По-"гнусничко" си е ако си на море с превръзка. Морето е милиони пъти по-мръсно. Но и в басейн не е здравословно. За витамин ц вече нямаш време. Просто ще се разхождаш някъде и ще правиш нещо друго. Съмнявам се ваще да киснат в басейна с денонощия.Първоначално написано от gotinataAa
Това с дамската превръзка е доста гадничко, наистина...Първоначално написано от Mi6inka
а това с витамин цто, в повечето случаи действа .
awerw♥
кое е гнусното? от себе си ли да е гнус?!другите не трябва да я интересуват.
И е нормално да се намокри за това се сменя после
R-X + 2Na + R'X' --> NaX + NaX' + R-R+R-R'+R'R'
Гов0рi мi на гЪзЪь и се м0ли Dа не ПрЪднАxDD![]()
-> Šemsa Suljakovic & JV - duni vetre jace (music)
За това лепва инфекциите от мръсната вода, които са попили по превръзката и са се размножили. Да не говорим, че по време на менструация опасността да лепне някоя инфекция, възпаление, гъбички и т.н. е много по-голяма от тази, ако не е в цикъл.Първоначално написано от xxKiFlAxx