- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Споделяте ли с родителите си
Извинявам се ако има такава тема...
Споделяте ли си с родителите? На какви теми? Приятно ли минават разговорите или напрегнати и досадни? И така общо взето за какви неща си говорите и споделяте с родителите си...
BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)
Ами аз всичко споделям с тях. Според мен няма какво да се крие от тях все пак те знаят всичките ви тайни и т.н. А до колко са приятни.. не са като разговор с приятел, но не са и много зле![]()
Не им казвам всичко. Премълчавам някои неща.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Нищо не споделям с тях.
Все още помня момента, в който те видях за първи път.
sподелям само цигарите си с тях![]()
Я все пытался кому-то что-то доказать,
Но кто употреблял, тот знает: перец умеет ждать.
everybody say: Путки да има
«Алло, мам?»
«Да, сынок, случилось что-то?»
«Да, мамуля, мне срочно нужен доктор...»
не споделям с тях и никога не съм го правила. а и вече малко ми е минало времето майка ми да ми дава съвети, защото мога да мисля и сама.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
имам си сестра за тази работа....![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Не споделям с тях изобщо, никакви лични неща. Понякога най-много да им разкажа за някоя приятелка или да им кажа че излизам с някое гадже.. и до там. Обсъждаме ежедневни теми или политика примерно...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-много да споделя как ми е минал деня, какво ме е зарадвало, какво ме е ядосало и т.н., но не навлизам в подробности. Просто отбелязвам и толкова.
Това ми е споделянето на мен. Не само с родителите, ами с почти всички.
Не обичам да се задълбавам в кой знае какви душевни изповеди.
И спря да се върти за миг земята..
Аз пък с родителите ми не споделям дори как е минал денят ми.
Нямаме никак допирни точки... отдавна сме "му изпуснали края", както се казва. Дори има дни, в които въобще не си говорим.
Но в интерес на истината нямам и желание за кой знае какви разговори.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Мии има неща, които не знаят и мисля да оставя нещата така...иначе си говорим, споделяме си...прекрасно се разбираме като цяло. :>
Не споделям почти.
Казвам им нещата,от които не биха направили от мухата слон.
Споделям общи неща-училище,какво ми се е случило през деня и подобни.
Абсолютно нищо не споделям... дори да имам сериозни проблеми
Да. С майка ми, почти всичко споделям.
awerw♥
учудвате ме..
Аз им споделям, неща, които смятам за нужни, другите им ги спестявам.
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
^ДаСподелям, но не всичко , винаги запазвам нещо за себе си . Не е хубаво да знаят абсолютно всичко.
maDamn
Първоначално написано от iiordanova
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Аз на баща ми нищо не казвам(все едно не се познаваме).Иначе с мама много често говоря,но някои неща от сорта кой си харесвам и с кого съм се скарана и ги спестявам.Както казва тя,разказвам повече за другите отколкото за себе си.![]()
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Винаги съм споделяла. Запазвала съм само излишните подробности ,които биха ги ядосали. Не обичам да ги ядосвам и натъжавам.
Когато имам нужда от някого, на когото да споделя тревогите си, се обръщам към мама. Тя винаги е готова да ми даде добър съвет.
Don’t want to see another generation drop.
I’d rather be a comma than a full stop.
Много отдавна споделям с майка ми всичко, абсолютно всичко ( е разбира се приключенията ми в спалнята й ги спестявам, но пък й казах за първия си път и дори как е станало). С баща ми не... той е по-затворен човек, не обича много общуването, но майка ми открито мога да заявя, че е най-добрия ми приятел![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Не. Много,много рядко да споделя нещо на майка ми.
И да споделяш, и да не споделяш.... Ти си като отворена книга за тях(Ако ти обръщат поне малко внимание).