.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: лош дъх

Повече от фен
    Проблеми със стомаха, лоша хигиена или ако наскоро си карал гнойна ангина...това се сещам на първо четене.

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    пий повече вода
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Проблем със стомаха може да означава и че не ходиш достатъчно често по голяма нужда, в следствие, на което разградената храна да не може да се изхвърли и да започнат гниещи процеси.

Водите за уста много помогат поне временно.

Освен изброените причинители лошият дъх може да се дължи и на бактерии, както беше и при мене. Така, че ако никое от горепосочените средства не помогне върви да ти вземат гърлен секрет, за да видят дали имаш наличие на бактерии. Поне при мен се оказаха бактерии и се наложи да вземам два вида антибиотици за да ги унищожа...

като малка си миех зъбите по 4-5 пъти на ден поради лош дъх, но като ме заведоха на лекар се оказа, че идва от стомаха поради лошото дъвчене на храната, така че дъвчи хубаво! откакто го правя няма проблеми.

Супер фен Аватара на musS
    една приятелка имаше такова за пръскане в устата, ии миришеше и имаше вкус на мента.. веднъж ме пръсна обаче и щях да умзра, направо ми се насълзиха очите.. не знам къде продават обаче и как се казва.. точно като тия мъжете по филмите как се пръскат преди да забият някоя мацка.. нещо такова е ..

И аз имам лош дъх ужасно е мия си зъбите редовно 2-3 пъти на ден ама няма полза.Цял ден дъвча дъвки това е единственото ми решение.Като отида на зъболекар ми казва,че нямам развалени зъби само оцветявания.А и ме е срам да кажа,че имам лош дъх,знам,че не трябва ама какво да направя срам ме е.

Фен
    Щом това не ти помага - обърни внимание на здравето и храненето си. Ако имаш проблем със стомаха и вътрешните органи се появява много лош дъх. Храни се добре и пий много вода, обърни внимание на тялото си отвътре а не отвън.
    mom4e sam

това е съвсем нормално ,защото с нормалната четка за зъби не можеш да изчистиш между зъбите затова след като си ги измиеш ползвай конец за зъби или продават едни четчици които за много тънки и така си изчистваш плаките които се натрупват между зъбите и след конеца изпплакни с вода за уста и до следващото ядене няма да имаш никакъв проблем
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Супер фен Аватара на lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от zarety
    това е съвсем нормално ,защото с нормалната четка за зъби не можеш да изчистиш между зъбите затова след като си ги измиеш ползвай конец за зъби или продават едни четчици които за много тънки и така си изчистваш плаките които се натрупват между зъбите и след конеца изпплакни с вода за уста и до следващото ядене няма да имаш никакъв проблем
    пффф, това да ти е проблема..... Защо ли когато аз си мия зъбите с "нормална четка за зъби" не ми мирише дъхът????
    - Отговорът е много прост: Защото водя здравословен начин на живот и ходя редовно на зъболекар.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Обикновено проблемът е с някой зъб. И на мен ми се е случвало и след като посетя зъболекаря всичко се оправя.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от lubovvv
    Цитирай Първоначално написано от zarety
    пффф, това да ти е проблема..... Защо ли когато аз си мия зъбите с "нормална четка за зъби" не ми мирише дъхът????
    - Отговорът е много прост: Защото водя здравословен начин на живот и ходя редовно на зъболекар.
    да и това е така,но ако само с нормална четка с и миеш зъби ще трябва по-често да ходиш на зъболекар отколкото като ги миеш целите
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    В аптеките продават специални лентички за свеж дъх. Можеш да ги пробваш.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си