.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Hybrid View

Въпрос относно продукт против акне

Здравейте.Постоянно ми излизат гнойни пъпки по лицето.... на ден минимум по 2-3... Прочел съм всички форуми,купувал съм много лекарства и препарати и мазила,сапуни,лосиони и кви ли не още... ходил съм и при дерматолог.Изпратиха ме на кожен фермацефт и от там на козметих.Направиха ми някаква процедура: първо ми пуснаха пара за да ми се отворят порите, после ми ги цедиха (гадно звучи, но съжелявам) ... после ме мазаха с нещо, после ми пускаха ток с някакъв уред и после ме намазаха с нещо уникално лепкаво и мазно.... Ефектът беше невероятен ... За 1 седмица и после пак същата история. Интересното беше, че на 2рия ден всичките остатъци от пъпки и корички започнаха да се лющят като мъртва кожа.. Искам да ви попитам дали някой знае за някакво мазило или мехлем или каквото ще да е , да има такъв ефект? Благодаря за отделеното време.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не ти трябва фармацевт/козметик, а кожен!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Фен
    Град
    Костинброд
    Потърси друг кожен лекар и прави точно каквото ти казва и би трябвало поне малко да се подобрят нещата...
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

Голям фен Аватара на Bloodlust
    Град
    ...
    Пробвай за една седмица да спреш всички препарати и мазила, които ползваш. Почиствай си лицето с розова вода примерно, но никакви агресивни мерки. Понякога от прекалено третиране избиват още повече пъпки. Пий много вода. Ако след тази *почивка* ефекта е нулев отиди на кожен.
    let them have the
    stage
    so long
    as I need not be
    in the
    audience.

Фен Аватара на FlippanT
    Град
    Цигарена фабрика
    Цитирай Първоначално написано от Bloodlust
    Пробвай за една седмица да спреш всички препарати и мазила, които ползваш. Почиствай си лицето с розова вода примерно, но никакви агресивни мерки. Понякога от прекалено третиране избиват още повече пъпки. Пий много вода. Ако след тази *почивка* ефекта е нулев отиди на кожен.
    Аз така се спасих от тази напаст Момента, в който спрях с тези щуротии, положението се оправи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си