- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Съсредоточване в клас
Кажете ми, нормално ли е че дори да се опитвам с всички сили не мога да се съсредоточа в клас. Слушам учителя, нито говоря, нито правя нещо друго, но после убий ме, не мога да повторя какво е казал. Примерно вчера по физика, даскалът точно и ясно обясняваше как се прави един опит, и аз внимавам, старая се да помня.. и накрая какво, гледах наляво и надясно да видя какво точно трябва да се прави. При вас така ли е?
Даааа ! Направо ми взе думите от устата.Първоначално написано от tItEufFf
Оня ден госпожата пак се караше,че пак не внимавам.
Опитвам се да загрея нещо,ама не става.
Виж само в нас и то с голям зор успявам да науча нещо.
И аз съм така..Първоначално написано от whitediamond
![]()
Така е,пред монитора умират множество мозъчни клетки.
Първоначално написано от no
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Не слушате внимателно, мили мои.![]()
Аз си повтарям на ум всяка дума, която чувам от госпожите и така запомням всичко и оставам съсредоточена в урока.
А да, записки също си водя. Помага.
И спря да се върти за миг земята..
Не го умея, това нещо като ,Съсредоточване в клас' ..
освен ако не ми е изпразнена главата от всичите глупости(което е рядкост) е затова и оценките са такива. ;\
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Спри да пушиш![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Абсолютно!!!!! Даже и аз направих подобна тема! И на мен ми е изключително трудно да се съсредоточа, да наваксвам след другите с бързината на умствената функция. Ето например учиителят повтаря сто пъти, че прескачаме един урок и аз на следващия ден назубрих ТОЧНО НЕГО![]()
![]()
![]()
Господинът ми каза да си вземам гинко-билобата ...Язък за здравото учене ...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Абсолютно!!!!! Даже и аз направих подобна тема! И на мен ми е изключително трудно да се съсредоточа, да наваксвам след другите с бързината на умствената функция. Ето например учиителят повтаря сто пъти, че прескачаме един урок и аз на следващия ден назубрих ТОЧНО НЕГО![]()
![]()
![]()
Господинът ми каза да си вземам гинко-билобата ...Язък за здравото учене ...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
Sing La-la-ta-ta <3
Не знам, при мен се получава естествено, запомням някак от самосебеси. Може именно прекаленото старание да се концентрираш да ти пречи.
Първоначално написано от IlovEmyPuffYToY
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
ако ми е интересно - запомням, ама иначе, както даваш пример с физиката - никакъв шанс.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."