.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 125

Град
    Сендария

Целувката изневяра ли е?

Здравейте!
    Наскоро разбрах, че на един купон приятелят ми се е напил и се е забил с някакво момиче. Тя му е предложила секс, но според неговите думи, й е отказал.
    Смятате ли, че целувката е изневяра и бихте ли му повярвали, че нищо друго не е станало? ( ходим от 10 месеца, връзката ни е сериозна.)
    Аз лично още не знам какво да мисля и затова се допитвам до вас как ВИЕ бихте реагирали. Знам, че всеки е различен, но все пак ми стана доста кофти, въпреки че бих му простила една целувка....

За мен целувката е много по-интимна от единия гол секс...
    Не знам, определено няма да ми е готино ако го разбера тва и въобще няма да вярвам, че не се е стигнало до нещо повече. А разклати ли ми се доверието, не знам ква връзка ще е...

Senior Member Голям фен Аватара на Soraq
    Град
    Burgas
    Всеки го разбира по свой си начин. Той може да ти е изневерил само със сърцето си, без да я докосва. Прости му. Ако се повтори не се замисляй и приключвай тази връзка.
    Все още помня момента, в който те видях за първи път.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Да, лол, изневяра е.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на AlokiNn
    За всеки изневярата е различна.. За мен да изневеря означава да имам чувства, а целувката не мисля че е нещо огромно.. само да не става навик

Няма прошка без извинение. Ама..Искрено извинение. Не просто "еми сори", а да направи нещо за да компенсира глупостта си.

Изневяра точно не знам дали е, но според мен ако обичаш някого не би имал нужда да целуваш друг/га.
    Все попадам на неподходящи- в това ми е таланта!
    http://www.netimago.com/images/CR1yb7QoLdrG0kw.gif

За мен целувката е изневяра и я смятам за по-грешна отколкото секса.Прости му,но го остави малко да ти се моли,да те търси и да съжалява.И ако наистина си проличи,че съжалява продължи напред с него,но не му прощавай толкова лесно,за да не се повтори.Трябва да му дадеш време,за да осмисли грешката си и когато видиш,че е готов тогава му дай шанс.

Град
    Сендария
    Без да го защитавам, казаха ми,че е бил много пиян, а и са видяли как се е отдръпнал (макар и след като се е понатискал хубавичко). Не ми е казал с думи ИЗВИНЯВАЙ, но сестра му ми каза, че след това се е чувствал ужасно в продължение на дни... Просто не спира да ми човърка в съзнанието, че може би не е било само една целувка, че може да се повтори, че няма да мога да му имам доверие.
    Аз никога не съм и не бих му изневерила, дори с целувка. Казах му го това и той ми отвърна: Аз не се и притеснявам, защото знам, че не пиеш.
    Стана ми още по- гадно, защото той е убеден, че ме има, а аз трябва да му треперя, когато е по купони ( а той често ходи). По дяволите, какво да правя...

Цитирай Първоначално написано от roseleaf94
    Без да го защитавам, казаха ми,че е бил много пиян, а и са видели как се е отдръпнал (макар и след като се е понатискал хубавичко). Не ми е казал с думи ИЗВИНЯВАЙ, но сестра му ми каза, че след това се е чувствал ужасно в продължение на дни... Просто не спира да ми човърка в съзнанието, че може би не е било само една целувка, че може да се повтори, че няма да мога да му имам доверие.
    Аз никога не съм и не бих му изневерила, дори с целувка. Казах му го това и той ми отвърна: Аз не се и притеснявам, защото знам, че не пиеш.
    Стана ми още по- гадно, защото той е убеден, че ме има, а аз трябва да му треперя, когато е по купони ( а той често ходи). По дяволите, какво да правя...
    Аз не бих му говорила със седмици докато не видя, че наистина е на ръба и не е спрял да ми се извинява. Също така бих ходила по купоните с него... Ти си решаваш... А и сестра му може да каже много неща, просто, за да го измъкне.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Като ходи на купони не те взима теб? Защо?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ти е казал извинявай ?

Не знам, аз щях да му бия шута.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Soraq
    Всеки го разбира по свой си начин. Той може да ти е изневерил само със сърцето си, без да я докосва. Прости му. Ако се повтори не се замисляй и приключвай тази връзка.
    Съгласна съм.
    + това накарай го да ти се моли повече, нека му е зле .

Град
    Сендария
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защото не харесвам купоните, на които ходи. А и той иска да има време за приятелите си, за което го подкрепям, но понякога прекалява... МНОГО прекалява. Не знам, той е от тези, които в един момент са най- милите същества на света, а после нещо им прещраква и се държат дръпнато и грубо. Ако връзката ни беше отскоро, щеше да е нормално това държание, но 10 месеца....

Зависи от това какво е вложено при самото действие. Примерно една уж приятелска прегръдка ама с някакви чувства си е къде къде по-изневяра от едно пиянско изч*кване

А момчето щом се е дърпало в известна степен при това като е пиян, значи те уважава и държи на връзката ви

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    За мен е , аз познавам приятеля си и аз знам,че пиян или не си мисли трезво и няма да направи подобно нещо, а ако го направи значи е имало нещо повече от алкохол да кажем.Ако го направи ,бих се почувствала зле и едва ли бих простила.За мен целувката е по-интимна и от самият секс.Разни хора,разни идеали!
    maDamn

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange
    Да, лол, изневяра е.
    *сън*

"Бях пиян/а" не би минало като извинение пред мен. Тва са оправдания на 14-15 годишни (не знам вие на колко сте)..

Остави го, мисля си, че те има за даденост и си прави квото му скимне. И без тва без доверие няма да изкарате дълго... сега имаш причина да го оставиш поне. Преди да те е наранил още по-грубо.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Защото не харесвам купоните, на които ходи. А и той иска да има време за приятелите си, за което го подкрепям, но понякога прекалява... МНОГО прекалява. Не знам, той е от тези, които в един момент са най- милите същества на света, а после нещо им прещраква и се държат дръпнато и грубо. Ако връзката ни беше отскоро, щеше да е нормално това държание, но 10 месеца....
    Че то може да се вижда с приятелите си през деня, наъвн. Моето лично мнение е, че използва това като оправдание да си ходи по купончетата и да си прави кефа. Не му пука особенно за теб, щом може да си купонясва, докато ти седиш у вас и се притесняваш какво и с кой прави.

Ти си решаваш, можеш да поставиш въпроса директно така пред него.

За някой да, за други не. Приятна вечер!

Град
    Сендария
    Не мога да го оставя, защото го обичам. На 17 сме и звучи смешно, но наистина се обичаме и като изключим темата ми, за друго не сме се сдърпвали...
    Единствено ми беше чудно какво вие щяхте да направите. Много от вас искате да го оставите- аз не, но това не ми подобрява ситуацията.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Не мога да го оставя, защото го обичам. На 17 сме и звучи смешно, но наистина се обичаме и като изключим темата ми, за друго не сме се сдърпвали...
    Единствено ми беше чудно какво вие щяхте да направите. Много от вас искате да го оставите- аз не, но това не ми подобрява ситуацията.
    - Ти си го познаваш най-добре (щом го обичаш) Знаеш на какво е склонен и какво би направи. Когато аз обичах моето момиче.. никога не съм съм правил такива неща и може би защото обичах Мисля че си дала повече от необходимото доверие.. и сега си правят т@шак с теб

Фен Аватара на GrandProtector
    Град
    Sofia
    Зависи как го погледнеш, кажи си кво толкова една целувка, хайде де една малка целувчица, или може би е била съвсем миниатюрна.
    Аз не гледам така на нещата, за това трябва да говориш с него и да си изясните някой неща.
    По-добре дръжте устата си затворена и оставете хората да ви смятат за глупави, отколкото да я отворите и да разсеете всички съмнения…

Супер фен Аватара на ScarletBite
    ако щете вярвайте, не знам на мен да са ми изневерявали или аз да съм изневерявала физически . но пък показвам ясно, че за мен изневярата не е предадено доверие, а просто промяна в правилата - ако сме само двама, сме двама. ако той тръгне по други, почвам и аз. и мисля, че така трябва да бъде. кво само се сдухвате и страдате?
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ти явно вече сама си взела решението да бъдеш с него и не мисля, че нашето мнение ще ти повлияе.
    Ако обаче се превърне в нещо системно - директно го късай. "Бях пиян" е оправдание за ЕДИН път.
    Впрочем ти сама ли го излови, че е целувал друга или той сам ти каза ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си